Kauppapaikka > Korttien arvot

Hintalaskuri tradejen, ostojen ja myyntien arviointiin

<< < (2/12) > >>

luma:

--- Lainaus käyttäjältä: Masa88 - 22.10.09 - klo 16:44 ---Semmoinen bugi tuli vastaan joka ilmoittaa m10 swamppien foilien hinnaksi 222,4 € neljältä kappaleelta

EDIT: tämä siis Motl hinnastoa käyttäen

--- Lainaus päättyy ---

Se ei ole bugi vaan ominaisuus ;)

Ongelmana on siis, että MOTLin hinnastoon on jostain syystä päätynyt M10 foil Swampin (saattaa esiintyä monilla muillakin korteilla) reilu $50, ja systeemi käyttää sieltä löytyvää hintaa kyseenalaistamatta sitä mitenkään. Varsinkin basic landeilla tällaiset tapaukset ovat aika yleisiä, eikä niille oikeastaan mahda mitään. Ohjelmallisesti tuollaisten karsiminen on melko hankalaa jos ei halua korttikohtaisia ehtoja tehdä: esim. jos satunnaisella paskacommonilla on hintaa $100 ja tilasto perustuu yhteen myyntiin, ja Imperial Recruiterilla on hintaa $100 ja tilasto perustuu yhteen myyntiin, mistä ohjelma voi tietää että toinen hinta on virheellinen ja toinen ei?

luma:
Laskuria päivitetty, uutena ominaisuutena valitun kortin ja edition säilyminen foilikkuuden tai hinnaston vaihtuessa. Bugi-ilmoitukset ja parannusehdotukset ovat edelleen tervetulleita.

Wrakis:
Kiitoksia. Tätä onkin jo tullut käytettyä.  ;D

Chaosworm:
Tämän voisi ehkä stickyttää, ennen kuin hukkuu "Paljon cancel maksaa" -spämmin sekaan.

luma:

--- Lainaus käyttäjältä: Chaosworm - 09.11.09 - klo 15:34 ---Tämän voisi ehkä stickyttää, ennen kuin hukkuu "Paljon cancel maksaa" -spämmin sekaan.

--- Lainaus päättyy ---

No tämän kerran.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta