Poromagia

Kirjoittaja Aihe: He has journeyed where none have been before. Now he returns to ensure that none follow.  (Luettu 6852 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Tharna

Heipä hei vanhoille tutuille ja tervehdys myös kaikille uusille foorumilaisille.

Ensinnäkin on mukavaa nähdä että foorumi on edelleen voimissaan, sanoisinko jopa parempi kuin koskaan. Jätin siis foorumin aikanaan oikeisiin käsiin :)

Nyt kun jälkikasvu on tullut siihen ikään, että omalla porukalla voi jo osallistua tiimiturnauksiinkin on ollut mukava palata takaisin rakkaan pelin ääreen 7 vuoden jälkeen. Aika paljon on kyllä muuttunut siitä kun on viimeksi tullut tosissaan pelattua: sääntömuutoksia, uusia formaatteja ja korttityyppejä :O. Harmi että vanha suosikkiformaattini vintage ei enää tunnu olevan kovassa suosiossa, tosin ei sillä dragonilla varmaan tänäpäivänä muutenkaan olis pärjännyt :P Onneksi ei sentään silloin aikoinaan raaskinut ihan kaikista korteista luopua, ja nyt kaapin perältä löytyykin muutamia melko kalliiksi muuttuneita lappuja :D Ei kyllä passaa yhtään ruveta muistelemaan mitä kaikkea silloin tuli myytyä bulkkirarena pois pölyttymästä  :(

Uusia tuttavuuksia on jo syntynyt ja lisää varmasti on luvassa. Odottelen myös innolla jos vaikka vanhojakin naamoja joskus jossain pelipöydän ääressä näkyisi.

"Do not concern yourself with my origin, my race, or my ancestry. Seek my record in the pits, and then make your wager."

Poissa luma

Tervetuloa takaisin! Foorumista on yritetty pitää huolta ja tehdä jopa välillä maltillisia uudistuksia, hyvä kuulla ettei aivan metsään olla menty :poss:

Poissa ramela

Vintage formaattina taitaa kokea pientä renesanssia MtGO:ssa, nyt kun formaatti on vihdoin saatavilla niille joilla perse kestää merivettä.