Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Tampereen scene?  (Luettu 4584 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Srovex

Tampereen scene?
« : 04.09.06 - klo 21:11 »
Eli minkäslaista magic aktiviteettia tampereen seudulla viellä harrastetaan? TTYtä nyt aloittelen niin pääsen vähän paremmin vapaa aikaani Magicille uhraamaan ja pelaamisen tarve on kova kun vanhan paikkakunnan casual rinki jää ainakin osittain taakse (viikolla ei ainakaan tule paljoa sinne pelaamaan lähdettyä)
FNMiä ainakin hervannassa järjestetään duracelin toimesta, mutta järjestetäänkö esim. maanantai ilta magicejä enää? Myös casual porukoita keskustan(ja miksei hervannankin) alueelta voisin kosiskella adoptoimaan komean 170cm/70kg hetero miehen.
So says S

H/W

Poissa daemou

Vs: Tampereen scene?
« Vastaus #1 : 05.09.06 - klo 00:52 »
TTY:n roolipelikerho Excaliburilla voit pelata lähes loputtomasti casualia, jos vain uskallat pyytää siellä roikkuvilta sediltä peliseuraa. Kerholla on kait vähän vajaa sata pakkaa laidasta laitaan.

Itse olen myös vapaaehtoinen varsinkin highlandereilla pelailuun jos aikaa sattuu löytymään. Laita sähköpostia jos kiinnostaa.
-Dae

Poissa oltrak

Vs: Tampereen scene?
« Vastaus #2 : 05.09.06 - klo 19:51 »
Maanantai-MtG:t ovat vielä olemassa Klubilla (Tullikamarin aukiolla) noin viidestä eteenpäin. Kesällä on ilmeisesti enimmäkseen pelattu casualia kun on ollut aika vähän väkeä ja tuskinpa casual minnekään lopullisesti häviää, mutta sen lisäksi todennäköisesti dräftätään. Varmaan T2-tuunaustakin on tarjolla mikäli Herwoodin jengit vielä innostuvat keskustassa ramppaamaan. Itse asiassa aika kaikkea on pelailtu mental magicistä vintageen.

Poissa oltrak

Vs: Tampereen scene?
« Vastaus #3 : 17.09.06 - klo 01:11 »
Tuotakoon esille, että hieman hiljaisemman kesäkauden jälkeen alkoi viime kerralla Klubilla olla jo varsin mukavasti ihmisiä. Seuraavalla kerralla olisi tarkoitus dräftätä Coldsnappia.

Poissa mora

Vs: Tampereen scene?
« Vastaus #4 : 22.09.06 - klo 23:00 »
mihinkähän aikaa toi drafti klubilla yleensä alkaa? porukkaa valuu paikalle vissii jo viiden jälkee?

Poissa oltrak

Vs: Tampereen scene?
« Vastaus #5 : 23.09.06 - klo 01:39 »
Niin joo, ihan hyvä kysymys. Vähän yli viideltä alkaa dräftäys, satunnaisesti varmaan venyy kuuteenkin, mutta sen varaan ei kannata luottaa. Jos ei pääse ennen puolta kuutta niin kannattaa ilmoittaa etukäteen niin voidaan odottaa. (Minullekin voi laittaa privaa, mutta mielummin kysykää Ilen yhteystiedot sitten klubilla, sehän ne dräftit järkkää.)

Poissa oltrak

Vs: Tampereen scene?
« Vastaus #6 : 06.10.06 - klo 14:37 »
Ja ensi maanantaista lähtien Klubi-dräfteissä tarjolla Aikaspiraalia.

Poissa jobim

Vs: Tampereen scene?
« Vastaus #7 : 31.10.06 - klo 23:05 »
Tampereen turnauksissa kannattaa varoa Riku Koskista. Se on kauhea harja.Poissa Akspee

Vs: Tampereen scene?
« Vastaus #8 : 07.11.06 - klo 01:42 »
Olisi kyllä kiva löytää peliseuraa Tampereelta. Muutama kaveri pelaa vielä mutta aikataulut osuu tosi huonosti yhteen.
H/W - http://vaihdetaan.kapsi.fi/forums/index.php?topic=27734.0


"Tilaan urheilulehteä joten eiköhän se kerro, että tiedän todellakin mistä puhun."

Poissa Vilhis

Vs: Tampereen scene?
« Vastaus #9 : 07.11.06 - klo 07:29 »
Missä päin Tamperetta asut? Hervannassahan on paljon pelaajia. Peliseura kelpais mullekkin :)
Lainaus käyttäjältä: Gerry Thompson
In the grand scheme of things, a single loss means nothing. By putting the emphasis on winning, I set unrealistic expectations for myself. Once winning stopped being my main goal, I was able to enjoy Magic again.

Poissa oltrak

Vs: Tampereen scene?
« Vastaus #10 : 07.11.06 - klo 11:32 »
Maanantaidräftit (+ casualit) Klubilla ovat yhä olemassa eli jengi sinne vaan. Viimeksi puhuttiin myös, että voisi pitää syyskauden aikana vuoden toisen crapraredraftin. Päivää ei tosin vielä lyöty lukkoon.

Tampereen turnauksissa kannattaa varoa Riku Koskista.

Rikua vastaan on mukava pelata (sen lisäksi että Riku on mukava mies) kun pelin jälkeen tulee yleensä analyysi kummankin tekemistä pahimmista vihreistä. Oikeasti varsin opettavaista. Mutta joo joo, kyllä Riku yleensä voittaa.