Poromagia

Kirjoittaja Aihe: SM-kisatestit: osa 4 - esa tuo, esa vie  (Luettu 1650 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa ilpo

SM-kisatestit: osa 4 - esa tuo, esa vie
« : 08.07.07 - klo 18:19 »
Mökkiroskararedrafti.com.raportti:

Ründ 1

a-a - modo kuningas
ilpo - rotisko
visa - eki
kinnunen - judge

a-a vetää heti helpot pohjat eka pelissä. Magus of the Mirror ajaa, Blazing Shoal Megatogilla jyystettynä sanoo että  10 päähän. Perään Hidetstusgksdukusus Second rite ja moro. Game kakkosessa Heartseeker sanoo terve viidessä minuutissa.

Visa ei osaa lukea Hour of Reckoningia ja esan tokenit ajaa paskaksi. Toka pelissä Walk the Aeons med buyback yhdessä H. Saaren toksujen kanssa raiskaa pahasti.

Ilpo ja rotisko hitsaa eka pelissä viikon, mutta ilpo ajoi yli lihoilla lopulta.

Game 2:

rotisko: "käy"
ilpo: "joo"

--hiljaista--

rotisko: "hö, mää alotan"

muutaman haistavitun ja imemunaan jälkeen Sylvan Library istuu tiskiin ja nostaa rotiskolle kuponkeja. Ohtonen foldas muuten eka pelin kun Scythe of the Wretched tuo kinnusen Desolation Giantin takas tiskiin. Nice paly u lose sir.

Vintagefeaturessa tulee KAVU TITAN tiskiin, herranjumala. Ilpo pelaa sentään ihmisten tapaan pelkkiä artifakseja ja perään WOEBRINGER DEMON ABYSS SUN. Ongelma on, että demoni kuolee samantien koskapa ilpolla on nolla muuta äijää tiskissä. MUTTA RESP EFEKTIIN PRO TEKEE SARPADIAN EMPIRES VOL 29358:lla TOKSUN. NICE ABYSS VASTUKSELLE. Manan Q kuitenkin
sanoo, että paska mäihä, ja Clockwork Dragon ajelee perseen viistoon. Pentti tuli kylään, sillä ilpo unohti dragonin buustiabilityn, ja gg iski.

Game 3:

rotisko: t2 land, sylvan library
ilpo: "VITTU"

Kaikkien Formaattien Suuren Taitajan td-maa tuo kuitenkin Stalking Assassinin tiskiin ja rotiskon maapallo hankaloituu. Lääni sun on homman nimi pari vuoroa, kunnes R. O. Disko pelaa wurmcallingia buybackilla. Soramaro sanoo että eipä ajella. SARPADIAN EMPIRES ja Cultural Exchange on kuulemma konbo. Soramaro ja Cerulean Sphinx ajeli rotiskon soosiksi.

Kinnunen ja judge hitsaavat loputtomiin. Kinnusen Soul Foundryyn tungettu Mangara ei jaksa wurmcallingin edessä. Judgen Flame Fusillade tekee tasan vaadittavat 14 päähän ennen kuin kinnunen saa millattua judgen suohon. Soul Foundry on koko perkeleen formaatin käsittämättömin pommi ja Kinnunen turoili sen. Ja vielä kun oli Mangara imprintissä...  Siinä meidän sankari.

Teemu ja Visa pelaa pikamagicia. Ekassa pelissä Teemu pelaa pimpin tiskiin ja prässää armottomasti. Sit Visa pelaa Triken ja jotain ja Teemu responsena skuuppaa. Toisessa pelissä Teemu pelaa kissan, pihvin, pihvin ja KAERVEKIN. Visalla 5 lifeä, Hour of Reckoning "Kaervekista päähän", "ok meen kahteen". Kaks vuoroa raavitaan päätä ja huomataan että Visa hävis. Kolmannessa Visa pelaa Witch Hunterin ja Teemulla ei tietenkää oo yhtään outtia. Heitetään siis pakka lattialle. "39 korttia, yks enää puuttuu".

"Tää on helppoa, 4-0 pelit tässä vaiheessa", -Eki. Lintu lentää ja hauki on kalu.

Judge jyystää Rotiskoa kakkoseen Adamarolla ja Rotisko hitsaa vastaan yksykkösillä wurmcalling-toksuilla. Vittu mulla särkee päätä. Onneks Visan limppari on hyvää. Rotisko jyystää kellopelimadolla ja Judge heittää hooveet Fusilladen säestämänä. "Fusilladella voittaa monesti", -cpt.

Kolmas rundi alkaa sen jälkeen ku koverakemies on harjannu vähän Visaa jörssistormilla. Rotisko laittaa Enshrined Memoriesilla Wurmcallingin pakan alle. A-A harjaa taas Hidetsukutsukulla. Esan läjä on mauton, Joonas ei ole hetero ja Kinnunen foldaa. Teemu pelaa vaihtelun vuoksi pimpin. Miks vaihtaa hyväksi todettua linjaa, häviää kuitenki.

Terkkuja Rikolalle pääkaupunnista. Tanpere on paska maa.

Kinnunen hikoilee hitaitten paanujensa kans ku A-A on Aggro-Antti. Joonaksen otsatukka on tosi kiva. Sillä voittaa Esan ainaki ekassa pelissä. Visa on Judgen kans sängyssä. Kinnunen jäätyy n. 3 minuutissa ku A-A raiskaa perseeseen.

Joonas kusee manojensa päälle ja Teemu hitsaa Dragon Roostista paskoja tokeneita. Rotiskon purkkimaagi on huonohko vastaus. Visa roikkuu katossa ja haluaa olla ninja. Et nosta silti korttia turmo. Judge vähentää vaatetusta ja Visalla valuu kuola suupielestä. Kohta tulee...ongelmia.

Teemulla on BEN-BEN ja 7 mountainia. Rotisko ajaa siis 10000000000/100000000000000000 kellopelimadolla. Esa harjaa yllättäen Joonaksen. Teemun 03m lentää taas ympäri lattiaa.

Kello on 04.17 la-su yönä. Roskararedräfti on ohitse ja koko yön nukkunut Tero on virtaa täynnä ja nyt se houkutteli
Joonaksen win-tits -peleihin. Joonas t1-kuninkaana luultavasti nöyryyttelee Teron. No missäpä formaatissa ei Teroa
nöyryyteltäisi. Aiemmin päivällä Tero hävisi ihan kilipäisellä pakalla TPF-dräftin finaalin ja missasi rarepikkauksen tupla-Damnationit. Roskararedräfti näytti taas kyntensä ja taidollahan siinä pärjättiin. En vieläkään käsitä miksi Mana Vault (roskarare?) tuli kolmospikiksi minulle. Se on 2-3 Time Walkia. Walkista puheenollen Walk the Aeons oli sekä voittajan ja kakkosen repertuaarissa. Haluaako joku ostaa satoja bulkkirareja?

Win-titsissä Joonas tosiaan on Teroa parempi.

Tero anelee polvillaan luvaten kaiken maailman seksuaalista nautintoa mulle, kunhan kasaan vain kunnon jarruläjän. Ei itkevää miestä kauaa jaksa kuunnella ja kasaan Terolle Plän Been, elikkä monoruskean jarruparrun. Terohan tohkeissaan hitsaa parru pystyssä useamman tuntia ja noin 19 vammasen pelin jälkeen päätän, että MD Rebit ja Misdirectionit on stäksiä vastaan jörmöä. Bouncea sisälle, siitä jarru tykkää. Voitin suunnilleen osan peleistä.

Avain jarrun kaatamiseen on ekan uhkan forcaaminen, omalla vuorolla vähintään 5 kortin nostaminen ja mielellään vielä joku kakkoskiekan voiton setuppaaminen. Helppoa mestarille. Pre-emptive krapulapaska kutsuu ja Tero huutelee mua vieläkin pelaamaan Oikeaa Vormaattia. Sanoipa Tero t"magus of the futureupakkipaikalla wanhan totuuden: "kyllä tuo vintitsi on sitä oikeaa mäsikkiä". Damn right, mister captain. Jatketaan sm-testaamista ja alan tipahtaa.

Viimeinen niitti oli loistava voitto ETW:llä, vaikka titani vei maat sitä ennen. Päätän siirtyä fold-zonelle, kun giftsaamisen aikana on vaikea pysyä hereillä. Sekä Tero että Judge pyytelivät vaihtoehtosuunnitelmaani, rakasta kilahdusoptiotani lainaan sm-kisoihin, jos (ja kun) ukot tippuvat main-eventistä. Plän-B tarvii vaan 6 poweria, eiköhän me ne jostain saada ja pistetään helsinkiläiset solmuun taas jälleen kerran.

Vintageanaalisyyniä voisin jatkaa läpipeluuohjeilla, jotka varmasti tulee helsinkiläisillä tarpeeseen, kun alkaa joku meistä sekoittelaan Varasuunnitelmaa. Ensiksi tosiaan kannattaa aloittaa forcellisella aloituskädellä, muuten voi olla hankalaa. Erityisesti GushiGushi ei tykkää Orb of Dreamsista eli unipallosta. Gush on hyvä Wastelandia vastaan, kannattaa säästellä siis niitä käteen, jos vaikka tulee wastelandia silmään. Heti kun tilanne näyttää tietynlaiselta, kannattaa bouncailla artifakteja, se helpottaa omien laitteiden pelaamista. Kannattaa myös muistaa, että suinpäin huonosti pelaamisella ei välttämättä voita stäksiä ja muistutan tietysti siksi, että huomasin tämän tiedon puutetta viime kisoissa. No nytpäs tiedätte, älkää pelatko omia kortteja Chaliceen ja muistetaan ne Sfäärit.

Eki tuossa häärää vieressä siivoten pöytää. Hieno mies on hän. Teron kuorsaus ravistelee perustuksia. Oulun

virallinen safe-naski Aleksi jäi Ouluun. Hävetköön hän. Samoin koomikko.

Bonussektori:

Koomikko on perseestä. -Automatka

"magus of the future on niinku ykspuolinen phyrexian arena" -tero roskararedrafti mökillä, Standings after round 3
 
                                            Tie 1    Tie 2    Tie 3  Matches
Rank Name                         Points     OMW%     PGW%     OGW%  P/W/D/B


   1 eki, esa                          9  66,6667  85,7143  57,4074  3/3/0/0
   2 a, a                              6  55,5556  66,6667  52,1825  3/2/0/0
   3 champion, master                  6  55,5556  55,5556  53,5714  3/2/0/0
   4 visa, sekopää                     6  55,5556  50,0000  56,3492  3/2/0/0
   5 kinnunen, parta                   3  55,5556  37,5000  57,4074  3/1/0/0
   6 ohtonen, judge                    3  44,4444  50,0000  41,6667  3/1/0/0
   7 roimaa, rotisko                   3  44,4444  37,5000  46,2963  3/1/0/0
   8 modo, kuningas                    0  55,5556  25,0000  51,3889  3/0/0/0
« Viimeksi muokattu: 08.07.07 - klo 19:23 kirjoittanut duracel »
Lainaus käyttäjältä: nastaboi
Hankin Ramoneksen kokoelman, painonnostopenkin ja kuulapyssyn. Sitten pistän fisut pakkaseen ja opettelen postinumeroluettelon ulkoa.