Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Safe Haven?  (Luettu 2161 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Koumo

Safe Haven?
« : 27.06.07 - klo 17:17 »
Lähden kohta Helsinkiä kiertämään pariksi päiväksi, ja mietin että torstaina, perjantaina ja/tai lauantaina voisi olla aikaa käydä vähän pelaamassa korttia jossain.
Etsin siis paikkaa, jossa voisi vaihdella lähinnä Legacy/Vintage lappuja ja pelailla casuaalia. Itseltäni löytyy lähinnä enemmän tai vähemmän casuaaleja Legacy deckejä. Tästä heräsi pari kysymystä.

1. Löytyykö Safe Havenista yhtään Legacy/Vintage ihmisiä?
2. Minkälainen meininki siellä on perjantain FNM:ssä ja lauantain Standard-turnauksessa? Tarkoitan siis, että onko siellä yhtään mitään tekemistä, jos itse häppeninkiin ei osallistu? Niin joo ja kestävätkö nuo turnaukset sulkemisaikaan asti?
3. Onko Helsingin keskustassa muita paikkoja, jossa voisi pelailla Maagikeilla?

Sitten oli vielä pari fiksua kysymystä, mutta ne meni pois. Ehkä ne tulee kohta takaisin.

 - Hannu

Poissa malin

  • L1-tuomari / MtgSuomi Premium™
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • **
  • Taas Helsinginforssassa
Vs: Safe Haven?
« Vastaus #1 : 27.06.07 - klo 23:04 »
Torstaina Safessa on Duel Masters-liiga. Äänekkäitä nassikoita, mutta monella myös mtg-dekki. Peliseuraa löytynee.

1. vaihtelevasti päivästä riippuen, jos joku sattuu paikalla pyörähtämään dekin kanssa. Ei kannata odotella suuria jos ei saa etukäteen tietoa tulijoista vaikkapa juuri tän topikin kautta. Usein FNM:ssä on paikalla aktiivisia Vintage/Legacv-pelaajia pelaamassa tai vain katselemassa.

2. ainakin treidausta ehtii tekemään ja jonkin verran pelailemaan nopeasti pelanneiden kanssa. Ja tietty puhumaan aiheesta Magic. FNM loppuu n. 19:30, toki sulkemisaikaan asti saa jäädä pelaamaan. LA standard kestänee n. klo 16 asti, jonka jälkeen voi tietty myös jäädä pelaamaan. Etenkin highlander-vastustajia ja standard-vastustajia (lähestyvät SM-skabat myös saavat Standard-pelaajia liikkeelle) luulisi löytyvän.

3. Fantasiapelit Kaisaniemen metroasemalla. Pelaajakanta vaikuttaa yleensä olevan Safe Havenia / Lautapelit.fi:tä kokemattomampaa, mutta ainakin standard-vastustajia voi sieltä löytää, vintagea ja legacyä ei niinkään.
DCI Lvl 1 judge
Enpä keksinyt tähän mitään hyvää sanottavaa joten en sitten sano mitään.
Mutta sanonpas kuitenkin tän minkä kuulin: Hölmöydestä saimutetaan.