Muu MTG > Poromagia

Kilokredutus - Läjät kreduiksi!

(1/3) > >>

Poromagia:
Läsyjä nurkissa? Läjä lappuja pöytää tasapainottamassa? Kolme vuotta vanhan standard-dekin jämät monitorin kulmalla? Jokaisen prellun sealed-pool lelulaatikossa?

Taisit jo luulla ettei näille ole mitään virkaa! Väärin, Poromagia haluaa kantaa kortensa kokoon yleisen hyvinvoinnin puolesta, ja motivoida jokaisen keräämään huoneestaan, vintiltä, mökiltä, kahvipöydältä, sohvan koloista ja ihan kaikkialta kaikki mätkykortit yhteen iloiseen läjään. Tämä läjä kannattaa sitten toimittaa suoraan meille - postitse tai liikkeellä käymällä - ja siitä saa oikeita kreduja!

Haluamme ja hyväksymme siis kaikki pelikuntoiset kortit mitä on vuosien varrelta jäänyt ympäristöön lojumaan. Siivouksesta syntyvän hyvän mielen lisäksi saat myös kreduja kauppaamme jotta voit viimein hommata juuri ne oikeat kortit itsellesi. Jos kortteja kerätessäsi huomaat löytäneesi vielä arvossaan olevia kortteja, listaa ne erikseen ja järjestämme niille erillisen hyvityksen. Muutoin kreduja jaetaan allaolevan hinnaston mukaisesti.

Kilohinnat:
Tällä hetkellä kilotavaramme pursuaa varastoista, joten emme ota sitä vastaan kovin aktiivisesti. Jos tästä huolimatta haluat päästä eroon nurkissa lojuvista korteista, hyvitämme jokaista kiloa kohden 1,00 porokrediittiä.
Halutessasi voit punnita määrän jo kotona, toki kortit saatuamme punnitsemme niiden määrän vielä uudestaan ja hyvitämme kreduja sen mukaisesti. Jos sopivaa vaakaa ei löydy, voit myös arvioida hintaa laskemalla kortit; kilo Magic-kortteja pitää sisällää n. 560 korttia.

Kun saat paketin kasaan, kiikuta se lähimpään postitoimistoon, tai halutessasi tuo se suoraan meille Pasilaan. Ennen toimitusta kannattaa ottaa yhteyttä sähköpostilla ([email protected]) ja ilmoittaa että paketti on tulossa. Lisää vielä sekä pakettiin että emailiin oma nimesi ja käyttäjätunnuksesi. Kortit saatuamme varmistamme niiden kunnon ja määrän, ja sitten kredut jo satelevatkin Poro-tilillesi. Lisäksi kotonasi on yhtäkkiä paljon enemmän pöytäpinta-alaa ja tilaa kaapistossa!


Lähetä kortit osoitteeseen:
Poromagia Oy
Opastinsilta 7B
00520 Helsinki

Ystävällisin terveisin,
Porot

P.S.
Yhteydenotot ja lisäkyselyt kannattaa lähettää sähköpostilla ([email protected].) Koitamme auttaa täälläkin mutta sähköposti on aina se varma tapa saada vastaus.

P.P.S.
Jos sinulla tai kaverilla on hallussa vanha (tai uusi) kokoelma jolle ei ole enää varsinaista käyttöä, otamme sen kovin mielellämme vastaan. Kun kyse on kokoelmasta niin kredu- tai eurohinta arvioidaan tietenkin tilanne- ja korttikohtaisesti. Ota yhteyttä puhelimitse (0469099547), sähköpostitse ([email protected]) tai tule käymään!

finngamer:

--- Lainaus käyttäjältä: Poromagia - 20.11.12 - klo 12:07 ---Haluamme ja hyväksymme siis kaikki pelikuntoiset kortit mitä on vuosien varrelta jäänyt ympäristöön lojumaan.
--- Lainaus päättyy ---

Tuo lause on harvinaisen selvä, mutta kysyn nyt silti ennen kuin kannan niitä selkä vääränä teille. :)

Eli kelpaavatko myös basic landit?

Poromagia:
Ha, olihan joku tarkennus unohtunut!

Basic landitkin voimme ottaa vastaan tuolla 2 kredua/kg, mutta jotta näistä irtoaa kreduja niin korttien on oltava varsin hyvässä kunnossa.

Poromagia suosittelee myös varmistamaan ettei selkä poksahda, tuo kortit vaikka pulkalla niin menee kevyesti. :)

Metz^^:
Uus osote on vissiin myös näille kilobokseille pätevä? Tai siis ainakin ymmärsin, että se vanha toimistokin meni pois muuton yhteydessä :>

Retardi:

--- Lainaus käyttäjältä: Metz^^ - 10.07.13 - klo 19:29 ---Uus osote on vissiin myös näille kilobokseille pätevä? Tai siis ainakin ymmärsin, että se vanha toimistokin meni pois muuton yhteydessä :>

--- Lainaus päättyy ---

Näin on.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta