Kortit ja pakat > Yksittäiset kortit

8th edition Ensnaring Bridge - aito vai feikki?

(1/2) > >>

CarloZ:
Kaverini osti MCM:stä 8th edition Ensnaring Bridgen, mutta etenkin kortin takapuoli vaikuttaa erilaiselta (eri kokoinen reunus) kuin verrokkikortti samasta setistä. Pintatekstuuri on kuulemma myös hieman "erilainen" ja valokaan ei ihan samalla tavalla läpi tule.

Kuva edestä:
https://www.dropbox.com/s/p77gtc59wc38s28/ensnaring_front2.tiff?dl=0

Kuva takaa, jossa Bridge on päälimmäisenä korttina ja Flight alla
https://www.dropbox.com/s/hcuzgy6np1ifoyg/ensnaring.png?dl=0

Onko kyseessä siis feikki vai onko tälle jotain muuta järkevää selitystä?

Stormis:
Pitäisi päästä hypistelemään korttia, mutta kuvien perusteella epäilisin feikiksi. Framen reuna on usein feikeissä tuollainen tuhruinen kun taas oikeissa se on timanttisen skarppi.

:edit:
Ja tosiaan printtikuvio on eri. Lisäksi valkoreunaisten korttien frame on feikeissä todella puhdas kuin taas oikeissa korteissa harmahtava/tummunut.

laakkeer:
Juu aika monta red flagiä nousee. Räikeimpänä printtikuvion sotkuisuus.

Gagis:
Mustat reunat ja symbolit on samaa printtikuviota kuin värillinen kerros. Uskallan tämän perusteella väittää väärennökseksi, koska oikeissa korteissa musta kerros on värillisen päällä teräväreunaisena. MCM:n ylläpitoon yhteyttä. Ne on setviny näitä aiemminkin.

Nekron:
Ja sitten olisi kiva tietää miten mcm:n ASPA vastaa tähän. Tosiaan tuo on varmaan niin vanha feikki että melkein kehtaisin pistää kortin kahtia ja todeta että sininen kerros puuttuu (Älä tee sitä)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta