MtgSuomi.fi

Kortit ja pakat => Turnauspakat ja limited => Legacy => Aiheen aloitti: barros - 09.11.20 - klo 17:18

Otsikko: Mono Black
Kirjoitti: barros - 09.11.20 - klo 17:18
https://www.mtggoldfish.com/deck/3541291#paper

Rakensin mustan pakan, jossa sidelle tarvitsen mietteitä ja mainiin vielä jotakin. Ehdotuksia otetaan vastaan.
Otsikko: Vs: Mono Black
Kirjoitti: SahtiAine - 10.11.20 - klo 15:27
Pakka vaikuttaa aivan liian hitaalta turnausmuotoiseen legacyyn.

Häirintäpaketti ei minusta vaikuta riittävältä ja uhkat ovat kovin kalliita. Vaikka ne saisi rituaalilla peliin nopeammin niin törmäävät usein forceen tai swordsiin. Landipuolella on hauskasti haettu utility-landeja joita on mahdollista pelata pakan yksivärisyyden ansiosta. Cabal Coffers ei tuota lainkaan manaa noin vähillä swampeilla ja memorial to folly tuntuisi myös aivan liian kömpelöltä. Coffersia voisi yrittää parantaa Urborg, tomb of yawgmothin avulla, mutta en ole vakuuttunut

Tämän tyylistä dekkiä pyrkisin kehittämään 8rackin suuntaan. Listoja mistä löytyy kortti-ideoita on varmasti sillä pakan nimellä haettavissa.

Mikäli tämä on tarkoitettu keittiönpöydälle niin siitä vaan sleeveihin ja pelaamaan!
Otsikko: Vs: Mono Black
Kirjoitti: Yms - 11.11.20 - klo 00:39
Vaihtaisin paljon noita neljän+ manan droppeja vähintään sidelle; Murderous Rider ja Plague Engineer sopivat mainiosti maindeckiin niiden tilalle.Spawn of Mayhemia en välttämättä pelaisi ollenkaan Nighthawk Skavengerin ja jopa Vampire Nighthawkin hoitaen saman työn paremmin vähemmällä manalla. Phyrexian Obliterator on hiukan siinä rajalla miten sitä haluaisi pelata; toisaalta se on voittamaton matseissa missä vastustaja haluaa myös miehiä pöytään, mutta neljä manaa 5/5 tramplesta on aika paljon.

Landien suhteen olen hyvin samoilla linjoilla SahtiAineen kanssa. Lisäswampit antavat huimasti lisätehoa koko manabaselle, mutta Cabal Coffers olisi silti varsin heikko curven loppuessa neljään. Poistaisin Memorial of the Follyt ja tiputtaisin Ifnir Deadlandsit yhteen. Phyrecian Tower ei vakuuta ollenkaan ykkösdroppien puuttuessa, ja ainoat kakkosdropitkin ovat sellaisia ettei niitä haluaisi turhaan säkätä siihen.

1kpl Sinkhole tuntuu aika turhalta, menisin sen kanssa joko 4 tai 0 koko 75 kortissa.
Otsikko: Vs: Mono Black
Kirjoitti: kaMeli85 - 11.11.20 - klo 14:39
Vaikka kortti onkin hyvä, niin ekaksi cuttaisin kyllä nuo ritualit tällaisesta 'reilusta' pakasta kokonaan. Siitä saadaan vaikkapa sinkholet 4:ään ja lilianat 3:een. Ja kai tuohon kannattaisi ainakin bobit saada johonkin mahtumaan..
Otsikko: Vs: Mono Black
Kirjoitti: barros - 11.11.20 - klo 22:26
1-2 pelasin ja voitin pelkästään Bant Lands pakan. Hävisin dredge/vengevine viritelmälle ja Uro/Oko/Shark Typhoon pakoille puolestaan ja harjoituspeleissä Gobboille tänään. Pakasta cuttasin landejä Swampeiksi ja lisäsin Nighthawk Scavenger x4. Bob ja muut mustat ykkösdropit menee seuraavaan turnaukseen mukaan pakkaan. Halvennan täten pakan mana cost määrää kokonaisuudessaan ja ritual on syy miksi tätä läjää vielä testaan joskun lekassa.
Otsikko: Vs: Mono Black
Kirjoitti: barros - 08.03.21 - klo 10:18
https://www.mtggoldfish.com/deck/3818349#paper

Viime leka meni 2-1 ko. listalla ja voitot uw co ntrollista sekä Uro/Tarmo/Delver pakasta. Häviö Red stormille, jota vastaan ei kavuilla ole paljon sanomista ennen tendrillsin pyörähtämistä.
Otsikko: Vs: Mono Black
Kirjoitti: barros - 17.04.21 - klo 10:33
https://www.mtggoldfish.com/deck/3818349#paper

Viime lekat menivät 2-1, jossa voitin Cloudpost ja Death Shadow läjät ja hävisin puolestaan Stormille taas suoraan 0-2.
Otsikko: Vs: Mono Black
Kirjoitti: barros - 02.09.21 - klo 23:30
Laitoin Urborg, Tomb of Yawgmothit, Murderous Riderit, *Rankle, Master of Pranksit sisään ja väänsin Grief laput pakkaan. Kuinka hyvin mielestänne juurikin Grief selviää mono mustassa pakassa, kun yleensä se on Orzhov väreillä pärjännyt Solituden yms. kanssa?

*Editointi
Otsikko: Vs: Mono Black
Kirjoitti: barros - 14.10.21 - klo 09:06
Huom! Päivitetty mustan leka pakan lista:

https://www.mtggoldfish.com/deck/visual/3818349