Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Vintagen aloitus  (Luettu 7028 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa kolatatti

Vs: Vintagen aloitus
« Vastaus #30 : 12.02.07 - klo 00:37 »
Ilman Draineja, FoWeja ym. sinisen kontrollin merkkipaalujakin voi pelata. Sitäpaitsi korttien pelaaminen on kivempaa kuin joku pippelin hierominen sinisillä mehuilla kun toinen yrittää pelata. Vielä mukavampaa on voittaa ennen kuin vastustaja edes saa kuutta manaansa Bargainin counteroinnista. Se vasta on kivaa se. Siitä voiton vetää vain perään heitetyn tendrilssin stifletyksen jälkeenkin jyrääminen.

Ja Fastbondista saa köyhän moksittelut aikaiseksi. Myös muitakin rikkinäisiä elementtejä löytyy ja niiden pelaaminen on mukavaa. Kannattaa lähteä liikkeelle vaikkapa valitsemalla vintagen restrictilistalta budjettiin ja väreihin sopivat kortit pienellä järjellä ja testaamisellä höystettynä. Siihen voi sitten päälle tyrkätä kaikkia muita hyviä kortteja (lue: kalliita unkkeja ja hintavia rareja). Alle tonnilla voi kuitenkin saada kasattua kyllä ihan hyvin kilpailukykyisen vintagepakan jota on hauska pelata.

Ja niinkuin tuolla jo aiemmin sanottiin, riittävillä jarruilla voi pärjätä powerimetassa kun vihaa powereita ja kaikkihan niitä aina pelaa. Kuulemma moksiapinaa voi käyttää myös moksien räjäyttelyyn.
EHLO you say? I'm interested...

Poissa Nastaboi

Vs: Vintagen aloitus
« Vastaus #31 : 12.02.07 - klo 11:52 »
Chant on kuitenkin miljoona kertaa parempi kuin Stifle, koska sen voi pelata vastauksena Duressiin, jolloin saa yhden vuoron lisää nostaa jotain tai vain piestä, mikä yleensä riittääkin, jos vastustaja vain rakentelee kättä ja yrittää pyörähtää vasta, kun olisi kuolemassa seuraavalla vuorolla. Chantti on hyvä myös erilaisia Gifts-kontrolleja vastaan, nekin kun tuppaavat voittamaan jollakin Storm-vehkeellä. True Believer on kohtalainen Chantin korvike, niitä voi metasta riippuen jopa pelata mainissa Katakin yli.
Lainaus
[09:36] <Saimu> ei deckin tarvii voittaa nopeasti
Lainaus käyttäjältä: jkk
it's adorable when Sami Häggkvist's opponents think they have a good matchup. Because it never, ever is.
HW
OM

Poissa kolatatti

Vs: Vintagen aloitus
« Vastaus #32 : 12.02.07 - klo 12:39 »
Chantissa on myös se hyvä puoli, että se ei ole sininen. Lisäksi se ei maksa lähes, tai jopa yli, 100 euroa. Näin siis Mana Drainiin verrattuna.
EHLO you say? I'm interested...

Poissa ilpo

Vs: Vintagen aloitus
« Vastaus #33 : 13.02.07 - klo 01:01 »
Kälystä sidekorttia ei kannata lähteä vertaamaan controllipakkojen engineen, Mana Drainiin.

Mana Drain hyvä, Orim's Chant huono.

Sinisillä korteilla pippelin hierominen kivaa ja useimmiten tehokasta, punaisten ja vihreiden pikku-ukkojen täppäileminen ei.

Bargain pelissä on parempi kuin True Believer.

Nyt voitte aloittaa pelaamaan vintagea.
Lainaus käyttäjältä: nastaboi
Hankin Ramoneksen kokoelman, painonnostopenkin ja kuulapyssyn. Sitten pistän fisut pakkaseen ja opettelen postinumeroluettelon ulkoa.

Poissa Theron

Vs: Vintagen aloitus
« Vastaus #34 : 19.03.07 - klo 16:11 »
Ei kyllä liity suoraan aiheeseen, ja on muutenkin ollut jo pidempään vailla aktiviteettia tämä ketju, mutta haluan sanoa sanottavani silti:

Sitäpaitsi korttien pelaaminen on kivempaa kuin joku pippelin hierominen sinisillä mehuilla kun toinen yrittää pelata.

Sinisillä korteilla pippelin hierominen kivaa ja useimmiten tehokasta, punaisten ja vihreiden pikku-ukkojen täppäileminen ei.

Miettikää nyt niitä pieniä lapsiparkoja, jotka näillä keskustelupalstoilla päivän pyörittyään joutuvat vanhempiensa tulisen kuulustelun kohteeksi, kun selviää, että 'siellä netissä ne pojat vaan hieroo pippeleitään sinisellä mehulla...'

Oli pakko päästä sanomaan :D