Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Legacy-turnaus Joensuussa 20.4 (PERUTTU)  (Luettu 917 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Joensuun MTG

Legacy-turnaus Joensuussa 20.4 (PERUTTU)
« : 08.03.14 - klo 20:48 »
Turnaus on valitettavasti jouduttu perumaan tilojen estymisen takia. Lisätietoja vastausviestissä.

Lainaus
Susirajalla pärähtää!

Joensuussa järjestetään huhtikuun puolessavälissä suurempi Legacy-turnaus uuden Nuorisokeskus Whisperin tiloissa. Paikkoja turnaukseen on saatavilla alustavasti 32, mutta jos osallistujamäärä meinaa paukkua yli kattoa saadaan kyllä nostettua.

Paikka: Nuorisokeskus Whisper (Torikatu 17, 80100 Joensuu)
Päivämäärä ja alkamisajankohta: Sunnuntai 20.4, turnaus alkaa kello 11.00 ja ovet aukeavat kello 10.00
Formaatti: Legacy
Hinta: 10 euroa
REL: Competitive, eli pakkalistat mukaan
Palkinnot: TBA, mutta luvassa on muutakin kuin pelkkiä boostereita

Turnauksessa järjestetään myös 8-man drafteja halukkaille pääturnauksen sivussa.

Ennakkoilmoittautuminen on pelaamaan lähteville suositeltavaa jotta osaamme suurinpiirtein laskea palkintojen määrän turnaukseen. Paikkoja on 32. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu YV:lle Joensuun MTG-käyttäjälle. Ilmossa tulee näkyä osallistujan (tai osallistujien, jos ilmoitat useamman ihmisen kerrallaan) nimi ja DCI-numero. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova, mutta toivoisimme että sitä käyttäisivät vain ihmiset jotka ovat oikeasti tulossa pelaamaan :)
« Viimeksi muokattu: 02.04.14 - klo 22:56 kirjoittanut Joensuun MTG »

Poissa Joensuun MTG

Vs: Legacy-turnaus Joensuussa 20.4
« Vastaus #1 : 02.04.14 - klo 22:53 »
Nuorisokeskuksen toimistolta otettiin yhteyttä ja ilmoitettiin ettei tiloja voidakaan kyseisenä päivänä varata. Toimisto oli onnistunut sivuuttamaan pääsiäissunnuntain kokonaan varmistellessani normaaleja sunnuntaivarauksia, ja itse olin olettanut sinisilmäisenä kaiken olevan siltäkin päivältä okei. Asia nousi esiin nyt ikävästi myöhemmin, enkä itse voi Nuorisokeskuksen päätökseen kauheasti vaikuttaa.

Pahoitteluni osallistujille, moka oli loppujen lopuksi kokonaan omani (jälkiviisaana olisi pitänyt kysyä pääsiäissunnuntaista vielä erikseen eikä jättää asiaa kokonaan toimiston huomioitavaksi). Toivottavasti tästä ei aiheutunut jo ilmoittautuneille suurempaa haittaa! Joensuussa järjestetään 10.5 toinen iso Legacy-turnaus eri ihmisen toimesta, jonne neuvon kaikkien kansan vormaattia janoavien pelaajien suuntaavan. Sen tapahtuman ohelta ei ainakaan tämmöistä sotkua tulla näkemään.