Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Hans Eriksson ja Shroud  (Luettu 380 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Tsodmi

Hans Eriksson ja Shroud
« : 25.01.21 - klo 02:01 »
Hans Eriksson ja Steely Resolve on pöydässä. Steely Resolvella on valittu "Scout".

Hans lähtee hyökkäämään ja näyttää abilitylla pakan päältä: Blightsteel Colossus

Vastustaja näyttää vihreää valoa Blightsteelille ja tämä tulee pöytään. Hanssin, "When you put a creature card onto the battlefield this way, it fights Hans Eriksson", haluaisi aktivoitua. Ehtiikö Steely Resolvesta saatu shroud estämään tappelun vai pistääkö Blightsteel Hanssin hautuumaalle?
...

Poissa malin

  • L1-tuomari / MtgSuomi Premium™
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • **
  • Taas Helsinginforssassa
Vs: Hans Eriksson ja Shroud
« Vastaus #1 : 25.01.21 - klo 02:58 »
Hans:ssa ei ole missään sanaa target -> mikään siinä ei targetoi. Tappeluhan siitä tulee ja Blightsteel Colossus lyö kuin iso Lhurgoyf.

Varsin helppo muistisääntö: Jos kortissa ei ole sanaa target, se ei targetoi.
DCI Lvl 1 judge
Enpä keksinyt tähän mitään hyvää sanottavaa joten en sitten sano mitään.
Mutta sanonpas kuitenkin tän minkä kuulin: Hölmöydestä saimutetaan.

Poissa Telmonen

Vs: Hans Eriksson ja Shroud
« Vastaus #2 : 25.01.21 - klo 09:34 »
Sellainen huomautus vielä että kun creature on paljastettu, tällöin on vastustajan myöhäistä "näyttää vihreää valoa". Triggeri on jo resolvoimassa ja kesken resolvointia ei kukaan voi tehdä mitään. Creaturen paljastus ja pöytään laittaminen on osa samaa triggeriä. Jos vastustaja haluaa tehdä jotain, niin hänen pitää reagoida joko ennen "Declare attackers" steppiä (Poistamalla Hans ei triggeriä tapahdu) tai sitten ennen kuin Hansin triggeri lähtee resolvoimaan. (Stifle tms.)
Hansin ja paljastetun creaturen Fight club taas on erillinen triggeri ja siihen voidaan reagoida.
« Viimeksi muokattu: 25.01.21 - klo 09:37 kirjoittanut Telmonen »