Muu MTG > Turnaukset, tapahtumat ja peliporukat

[Tampere] Innistrad: Midnight Hunt drafti @ Artturi 28.9

(1/69) > >>

SenseisDiviningShop:
Turnaus on EI OLE sanktioitu. Omat pickit saat pitää ja 3-0, 2-0-1 ja 2-1 tuloksilla voittaa boostereita (2-1 tuloksella aina varmasti 2 boosteria ja 3-0 tuloksella keskimäärin 5 boosteria). Ilmoittautuminen [https://mtgsuomi.fi/turnaukset/2021/09/28/]kalenterin[/url] kautta etukäteen, jotta tiedän saapuuko paikalle tarpeeksi pelaajia (vähintään 6 kpl). Tervetuloa draftaamaan! Ravintolasta saa erittäin maittavavia juomia. Jos olet hieman myöhässä niin ilmoita ja odotamme (max 5 min). Ländit löytyy talon puolesta.

Paikka : Ravintola Artturi
Aika : 17.00 - 21.00
Hinta : 15 euroa
Palkinnot : Draft boostereita 1,5 per pelaaja + Gamegenic tuotteita arvonnassa!

Ps. Ostakkee hyvät ihmiset myös Ravintolasta asioita niin antavat meidän järjestää jatkossakin!

jolssoni:
Landeja/noppia/toksuja talon puolesta jos sattuu omat unohtumaan?

Mal:
Onko tuo 6e omilla pusseilla typo vai onko hinta oikeasti muuttunut? Jos kyseessä on hinnan muutos niin haluaisin kuulla selityksen sille.

SenseisDiviningShop:

--- Lainaus käyttäjältä: Mal - 03.10.15 - klo 12:44 ---Onko tuo 6e omilla pusseilla typo vai onko hinta oikeasti muuttunut? Jos kyseessä on hinnan muutos niin haluaisin kuulla selityksen sille.

--- Lainaus päättyy ---

Se johtuu siitä, että kauppa myy boostereita 3 euroa per kappale, joten jos maksat 15 euroa, boostereiden osuus on 9 euroa ja 6 euroa jää palkinnoille. Palkintoja siis lisätään samassa suhteessa, eli tämä euro lisätään suoraan palkintopooliin, jolloin 2-1 tuloksellakin voi saada 3 boosteria, mikä ois hienoa. Eli 1,8 pussia pooliin per pelaaja kun vanha oli 1,5.

Ländejä löytyy, toksut ja nopat omasta takaa.

Mal:

--- Lainaus käyttäjältä: SenseisDiviningShop - 03.10.15 - klo 13:58 ---Se johtuu siitä, että kauppa myy boostereita 3 euroa per kappale, joten jos maksat 15 euroa, boostereiden osuus on 9 euroa ja 6 euroa jää palkinnoille. Palkintoja siis lisätään samassa suhteessa, eli tämä euro lisätään suoraan palkintopooliin, jolloin 2-1 tuloksellakin voi saada 3 boosteria, mikä ois hienoa. Eli 1,8 pussia pooliin per pelaaja kun vanha oli 1,5.

--- Lainaus päättyy ---
Olettaen että palkinnot jaetaan silti podeittain, podissa on 8 ja matsi tuloksissa ei tapahdu mitään kummallista:
1,5 pussia tarkoittaa 12 poolissa mistä jaetaan 6, 2, 2 ja 2 tuloksille 3-0 ja 2-1.
1,8 pussia tarkoittaa 14,4 poolissa. Miten tämä jaetaan jos tavoitellaan sitä että 2-1 tulos saisi 3 pussia?

Jos pussien hinta vaikuttaa tuohon niin onko osallistumisen hintaa pakko nostaa eikä mennä systeemiin missä drafti maksaisi 14e?
Itselle on aina ollut ymmärrettynä että draftisetti on sen 10e. Osallistuminen tähän turnaukseen omilla pusseilla missä pusseilleen saisi 9e vastineen tuntuisi siltä kuin heittäisi 10% draftisetin arvosta pois.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta