Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Koronaviruspäivitys - Pelitila kiinni 13.3. - 22.3.  (Luettu 1467 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Poromagia

Rakkaat kanssapelaajat, kaikki ovat varmasti jo tietoisia koronaviruksen leviämisestä sekä suosituksista koskien yleisötapahtumia.

Olemme tehneet päätöksen sulkea pelitilamme 13.3. - 22.3. väliseksi ajaksi. Tiedotamme jatkosta viikon päästä perjantaina 20.3. Tällä toimenpiteellä pyrimme auttamaan viruksen leviämisen hidastamisessa ja kannamme vastuumme tällaisessa vaikeassa tilanteessa. Huomioitavaa on, että tiedossamme ei ole yhtään asiakasta tai henkilökunnan jäsentä, joka olisi saanut tartunnan. Tämä on vain ennaltaehkäisevä toimenpide ja meidän Porojen korsi kekoon, jotta virus leviäisi mahdollisimman hitaasti ja hallitusti.

Ilmoitamme erikseen tänä aikana pidettävien turnauksien siirtämisestä tai mahdollisista perumisista.

Pidämme myymälämme auki eli ostoksia voi tulla tekemään sekä hakemaan noutotilauksia normaalisti. Tietenkin toivomme vastuullisuutta, ettei kaupalla asioitaisi mikäli sinulla on flunssaoireita. Omalla porukalla olemme sopineet jäävämme kotiin mikäli on pienintäkään virustautiin viittavaa oiretta. Lisäksi teemme etänä töitä mahdollisimman paljon. Taloudellisesti tilanne on pienelle yritykselle haastava, mutta pyrimme puhaltamaan tässä yhteen hiileen, ja jopa verokarhukin on luvannut olla ymmärtäväinen tilanteen suhteen. Jokainen ostos on kuitenkin meille varsin tärkeä tässä tilanteessa, joten kiitämme jo etukäteen uskollisuudestanne, jonka olemme saaneet kokea monesti hankalissa tilanteissa viimeisen 10 vuoden aikana.

Nyt jos koskaan on kuitenkin hyvä hetki pelata yhdessä, jotta ajatukset eristyksissä ollessa saadaan kohdistettua muuhunkin kuin tautitilastoihin! Verkkokauppamme tarjoaakin tänä aikana suoraan kotiin jaettavaa kuljetusta tarjoushintaan 7.95€. Toimitus jaetaan pääsääntöisesti seuraavana päivänä suoraan vastaanottajalle, mutta palvelu ei sisällä tarkkaa toimitusaikaa.

Toivomme myös Suomen hallitukselta sekä viranomaisilta nopeita toimia ja järkeviä ratkaisuja asian hoitamiseksi, jotta viruksen leviäminen ei räjähtäisi käsiin ja se saataisiin nopeasti hallintaan.

Rauhaa, rakkautta ja hyvää jäkälää! :-*

Toivottaa,

Poromagian Porot
Man is a gaming animal. He must always be trying to get the better in something or other.  - Charles Lamb

http://www.poromagia.com - Täyden palvelun magic-sivusto!

Emme seuraa yksityisviestejä foorumilla, tiedustelut kannattaa lähettää osoitteeseen [email protected]!