Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Ylimääräinen Poromagian tiedotus  (Luettu 1319 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Poromagia

Ylimääräinen Poromagian tiedotus
« : 17.03.20 - klo 15:03 »
Meinattiin laittaa päivitystä vasta 20.3. liittyen pelitilamme aukioloon. Eilen kuitenkin hallitukselta tuli uusi linjaus joka kieltää yli 10 hengen kokoontumiset 13.4. saakka. Tämä luonnollisesti tarkoittaa, että meidän pelitila pysyy kiinni tuohon asti ja turnaukset siirtyvät ennaltamääräämättömään ajankohtaan.

Jatkamme tilanteen seuraamista ja tiedotamme heti, kun muutoksia tulee. Näillä näkymin Ikoria Lair of Behemoths Prerelease pystytään pitämään, mutta tiedotamme tarkemmin turnauksista ja pelitilan avaamisesta maaliskuun loppuun mennessä.

Myymälämme pysyy auki ja noutotilauksia voi tulla hakemaan sekä tekemään ostoksia. Toki toivomme ettet tule pöpöisenä paikalle sillä Porotkin jäävät kotiin laiduntamaan mikäli havaitaan oireita. Pyydämme myös, että maksut kaupalla suoritetaan mielellään kortilla (tai kreduilla) eikä käteisellä ylimääräisen kontaktin välttämiseksi. Henkilökuntamme pitää osaltaan huolta käsien pesusta sekä työpisteiden desinfioinnista.

Postin ja meidän verkkokaupan toimintaan tämä tilanne ei vaikuta, joten verkko-ostokset toimitetaan normaalisti (myös kirjeet ja toimitukset kotiovelle). Perille toimitettaviin ja kuitattaviin lähetyksiin Posti on tehnyt seuraavat muutokset:

  • Normaalista tavasta poiketen, lähetystä ei luovuteta vastaanottajalle käteen vaan Postin kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen.
  • Posti ei myöskään pyydä vastaanottajalta allekirjoitusta, vaan toimitus kirjataan kuljettajan toimesta Postin järjestelmään.
  • Mikäli kotiin tehtävässä toimituksessa on postiennakkomaksu, ohjataan lähetys Postin palvelupisteeseen noudettavaksi.
  • Perinteinen kirjeposti ja sanomalehdet toimitetaan normaalisti.

Paketti- ja kirjetilaukset ovat edelleen turvallisia (Lähde: THL)

“Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä. Koronavirukset ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään, etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa.“

Poromagian verkkokaupasta saat nyt kotiin toimitettuna paketit 7,95€ hintaan. Lähetys toimitetaan pääsääntöisesti seuraavaksi päiväksi, mutta sillä ei ole tarkkaa toimitusaikaa.

Tiedotus blogissa
Man is a gaming animal. He must always be trying to get the better in something or other.  - Charles Lamb

http://www.poromagia.com - Täyden palvelun magic-sivusto!

Emme seuraa yksityisviestejä foorumilla, tiedustelut kannattaa lähettää osoitteeseen [email protected]!