Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Infoa pelitilasta ja Core Set 2021 prereleaseista  (Luettu 2037 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Poromagia

Pelitilasta ja sen avaamisesta on tullut viime aikoina paljon kyselyjä. Emme ole halunneet hosua päätöksen kanssa koronatilanteen keskellä. Viimeiset pari viikkoa ovat povanneet hyvää, mutta on parempi tarkkailla tilannetta vielä hieman pidempään ennen päätöksen tekemistä.

Avaamme pelitilan osittain Core Set 2021 prereleaseihin, jotka pelataan perjantaista 26.6. alkaen torstaihin 2.7. saakka. Pelitila tulee tällöin olemaan auki vain turnauksessa pelaaville ja osallistujamäärä on rajoitettu 24 pelaajaan per turnaus. Täten saadaan säilytettyä sopivat turvavälit ja kuhunkin pöytään saadaan sijoitettua vain kaksi pelaajaa.

Katsotaan miten prereleaset menevät ja tilanne kehittyy tällä aikavälillä. Ilmoitamme pelitilan avaamisen suhteen aikaisintaan juhannuksen jälkeisellä viikolla, mutta viimeistään prellujen jälkeen.

Core Set 2021 prereleaset

Tavallisesta poiketen Core Set 2021 prereleaseja pelataan yhden viikonlopun sijaan miltei viikon ajan, alkaen perjantaista 26.6. ja loppuen torstaihin 2.7. Core Set 2021 julkaistaan perjantaina 3.7.

Arkisin pakanrakennus alkaa klo 16:00 ja lauantaisin on kaksi turnausta, joista ensimmäinen alkaa klo 10:00 ja jälkimmäinen klo 14:00. Jokaisen prereleasen maksimipelaajamäärä on 24, jolloin saamme pelit saadaan käyntiin mukavan väljästi. Käytössä on myös muita varotoimia, kuten pelitilaan käyttöä varten asetetut käsidesit ja vastustajan kortteihin koskemisen välttäminen. Turnauksissa pelataan 3 kierrosta swissiä ja palkintoina on jaossa 2 boosteria per pelaaja. Kierrosten välissä kannattaa mennä ulos sään salliessa. Vältetään alakerran myymälätilassa oleskelua, jotta muut asiakkaat voivat tehdä ostoksia turvavälejä noudattaen.

Turnauksiin kannattaa ennakkoilmoittautua hyvissä ajoin, sillä paikkoja on aiempiin prelluihin nähden hyvin rajattu määrä. Kaikki tiedot ja ilmoittautumiset löytyvät tapahtumakalenterista.

Tervetuloa pelaamaan prelluihin!

Kesäisin peliterveisin,
Poromagian Porot
Man is a gaming animal. He must always be trying to get the better in something or other.  - Charles Lamb

http://www.poromagia.com - Täyden palvelun magic-sivusto!

Emme seuraa yksityisviestejä foorumilla, tiedustelut kannattaa lähettää osoitteeseen [email protected]!