Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Promokortit  (Luettu 2538 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Pulli

Promokortit
« : 21.11.20 - klo 17:13 »
Heippa vaa kaikille.

Tässä tuli ennakkoon tilattua poroilta Commander Legends draft booster boxi. Yllätykseni mukana ei ollut buy a box promoa, koska niitä ei kuulma boxien suuren kysynnän takia ollut tarpeeksi. Mikä logiikka wotcilla on ollut promojen kanssa? Minusta "buy a box" menettää merkityksensä, jos promoa ei ole mukana kaikissa boxeissa. Vähän kyllä jäi hampaan koloon ja olo kuluttajan harhaanjohtamisesta.

Poissa WoRMaSTeR

Vs: Promokortit
« Vastaus #1 : 21.11.20 - klo 18:36 »
Buy-a-box promoja tulee tietty määrä ja ne yleensä jaetaan ensimmäisinä tilanneille. Sattuneesta syystä tiedän että Commander Legends promoja tuli vielä niukemmin kuin normaalisti. Eikä tästä oikein ketään voi syyttää tai voi Wizardsia, mutta tämä on siis niin kauan kuin tavaraa riittää promootio mikä on ihan normaalia.

Poissa Pulli

Vs: Promokortit
« Vastaus #2 : 21.11.20 - klo 18:53 »
Nimi kannattaisi vaihtaa. Buy a box ei toimi, ellei jossain sanota erikseen, että niitä on vain rajoitettu määrä. Eikä kyllä siitä huolimattakaan kuvaa oikein.

Poissa malin

  • L1-tuomari / MtgSuomi Premium™
  • Vaihtopalaute:
    ( | | )
  • **
  • Taas Helsinginforssassa
Vs: Promokortit
« Vastaus #3 : 22.11.20 - klo 19:48 »
Kaikkia promoja on aina rajoitettu määrä. Yleensä niitä riittää ainakin julkaisuun asti ja vähän päälle, eli eivät ole loppu prelluissa. Mutta niitä ei ole kuukauden tarpeisiin.

Mutta nyt: oi voi... (alla oleva julkaistu 9.11.)
https://poromagia.com/fi/blog/910/
Buy-a-Box promona Commander Legendsissä toimii Mana Confluence. Saamme valitettavasti jaettavaksi ennennäkemättömän pienen määrän promoja ja ne loppuivat käytännössä päivän sisään Commander Legendsin ennakkomyynnin alkamisesta. Kaikille Buy-a-Box promokortin saaville on ilmoitettu sähköpostitse perjantaina 30.10. Voit siis käydä tarkistamassa oman tilanteesi tsekkaamalla löytyykö inboxistasi mailia otsikolla Commander Legends Byt-a-Box Promo Mana Confluence. Pahoittelemme, että läheskään kaikille ennakkotilaajille ei riitä BaB promoa äärettömän suositun Commander Legendsin kohdalla.
DCI Lvl 1 judge
Enpä keksinyt tähän mitään hyvää sanottavaa joten en sitten sano mitään.
Mutta sanonpas kuitenkin tän minkä kuulin: Hölmöydestä saimutetaan.