Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Sinun booster ideat  (Luettu 2494 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Pelaaja

Sinun booster ideat
« : 08.02.21 - klo 18:48 »
Millaisia ideoita tulee jos kehität uuden tyyppisiä booster paketteja ?

Poissa Demppa

Vs: Sinun booster ideat
« Vastaus #1 : 08.02.21 - klo 20:29 »
En uskalla antaa WotCille lisää ideoita.

Poissa Pelaaja

Vs: Sinun booster ideat
« Vastaus #2 : 08.02.21 - klo 23:59 »
Millaisia ideoita olet antanut.

Liittyykö uusiin SET boostereihin ?


Ideoita kysytään myös avaruuskorttipeliin, paketissa ei ole välttämättö viittätoista korttia. Tällä hetkellä on tällainen idea:

STARTER KIT: (STARTER KIT)
Game Manual + All current race cards
1 Starter Pack
3 Booster Packs

STARTER PACK: (PLANETARY PACK)
12 Uncommon Cards (5% Rare)
40 Common Cards
28 Common Resource Cards (4 every planet)
= 80 Cards

BOOSTER PACK:
1 Rare Card (1% Unique)
4 Uncommon Cards (5% Rare)
15 Common Cards
= 20 Cards

RACE PACK:
1 Rare Card (1% Unique)
3 Uncommon Cards (5% Rare)
10 Common Cards
1 Token (75%) / Race Card (25%)

Basic planets are only found on Starter Packs.


Pelissä käytetään kahta samanaikaista pakkaa eli resurssit nostetaan erillisestä pakasta ja saa päättää kummasta nostaa. Kortit jaotellaan kolmeen eri perusluokkaan eli Orgaaninen, Mekaaninen ja Henkinen. Lajiboosterit on tarkoitettu pitämään sisällään vain saman luokan kortteja ja on suunniteltu hinnalta vastaavaksi kun perus boosteri. Erilaiset hienot boosterit tai korttityypit on jätetty aluksi pois kustannussyistä ja jopa FOIL kortit on mietinnässä. Kehitteillä on siis kokonaan uusi korttipeli joka sijoittuu avaruuteen ja jossa taistellaan erilaisilla aluksilla ja on ottanut vahvasti vaikutteita Master of Orion ja Magic The Gathering peleistä. Kortit jaotellaan vielä erikseen Teknologia, Armeija ja Resurssikortteihin. Rare korteissa on erikseen Unique kortteja jotka ovat joko MOTHERSHIP tai DOOMSDAY WEAPON tyyppi joita kumpaakin saa olla vain yksi yhdessä pakassa ja MOTHERSHIP voi olla myös DOOMSDAY WEAPON. Hienoja boosterityyppejä voi silti kehittää tulevaisuuden varalta. Voin tehdä uuden ketjun tälle aiheelle mikäli on kiinnostusta ja pelin kehittämiseen sekä testaukseen saa osallistua.

Koko idea lähti siitä että SCI-FI lajityypillä ei tunnu olevan korttipeliä joka olisi koskaan menestynyt vaikka SCI-FI on yleisesti paljon suositumpi kun FANTASIA aihe, eli markkinoita luulisi olevan jopa enemmän ja koen että asialle olisi kysyntää muttei yksikään tuote kykene vielä tarjoamaan sitä mitä ihmiset hakevat. Potentiaalia on minusta siis päätyä jopa suositummaksi kun MTG ja muut korttipelit jos vertaa esimerkiksi Warhammeriin jossa 40 000 on huomattavasti suositumpi kun Fantasy Battles / Age of Sigmar. Voi olla tosin että miniatyyripelaajat ovat enemmän suuntautuneita SCI-FI aiheeseen kun taas korttipelaajat magiaan. Usein ovat tosin silti samoja henkilöitä ja kumpikin aihe sivuaa vahvasti toisiaan. Olen myös tutkinut olemassaolevia pelejä enkä koe että yksikään löytynyt tuote olisi tarpeeksi hyvä. Vaikutteita on haettu tarkoituksella Master of Orionista joka on minusta lajityypin kiehtovin peli ja mekaniikkassa on vaikutteita Magic The Gatheringista jossa on minun tietämistä korttipeleistä paras mekaniikka. Resursseja on kuitenkin vain yhtä tyyppiä mutta eri planeetat sopivat eri tavalla eri lajityypeille ja mitä kortteja voi käyttää on myös riippuvainen pelaajan valitsemasta lajikortista. Kortteja nostetaan myös yhden sijaan kaksi ja hyökkäys tapahtuu niputtamalla alukset FLEET tyyppisesti yhdeksi pakaksi ja laittamalla ne ON ROUTE vuoron viiveellä. Tähän voi vaikuttaa eri korteilla ja ON ROUTE vaihe on mahdollista myös sivuuttaa eri ominaisuuksia kuten hyppyportaaleja tai henkistä alustyyppiä käyttäen. ON ROUTE alusten kimppuun voi pelata myös SPACE MONSTER kortteja joilla on omat toimintamekanismit ja jotka hyökkäävät kaiken kimppuun joka on ON ROUTE. Osa SPACE MONSTER korteista voi olla myös DOOMSDAY WEAPON, eli suuria hirviöitä jotka ahmivat esimerkiksi planeettoja ja menevät ON ROUTE aina sinne missä on eniten planeettoja.


Kehitän toki myös MTG boosteri ideoita joka on ketjun alkuperäinen tarkoitus.

Tulisiko esimerkiksi Mythic Rare:n lisäksi olla enemmän harvinaisuusluokitelmia, tulisiko FOIL korttien lisäksi olla esimerkiksi hologrammikortteja jossa hahmot liikkuvat, tullisiko tulevaisuudessa pyrkiä tekemän elektronisia kortteja joidenka sisällä on elastisia mikropiirejä tuottaen erinäisiä ominaisuuksia harvinaisemmille korteille yms.


« Viimeksi muokattu: 09.02.21 - klo 00:55 kirjoittanut Pelaaja »

Poissa Demppa

Vs: Sinun booster ideat
« Vastaus #3 : 09.02.21 - klo 20:35 »
Millaisia ideoita olet antanut.

Liittyykö uusiin SET boostereihin ?
Huonosti rakennettu vitsini viittasi tahtiin millä WotC on tehtaillut uusia buusterityyppejä.