Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Cubekysely  (Luettu 2902 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Maxx

Cubekysely
« : 30.10.23 - klo 13:51 »
Linkki kyselyyn: https://forms.gle/2HYynJruUBxgACHJA

Tällä kyselyllä kartoitetaan minkälaisia cubeja Suomessa kasataan ja pelataan.
Tilastoja tulossa kyselyn sulkeutumisen jälkeen.

Cubella tarkoitetaan sekä perinteistä 1-off kasaa (esim. MTGO Vintage Cube) että itse kyhättyjä settejä jossa samaa korttia saattaa olla useampi (esim. Innistrad Set Cube jolla simuloidaan Innistrad boosterien avaamista).

Kaikki kysymykset vapaaehtoisia, eli voit kirjoittaa lyhyen selityksen cubesta ("kaikki kortit jossa näkyy karhu") ilman että lisäät linkin cuben listaan, ja toisinpäin.
Sähköpostiosoitteita tai muita yksilöitäviä tietoja ei kerätä.

Kysely sulkeutuu sunnuntaina 12.11.2023.

Poissa Prote

Vs: Cubekysely
« Vastaus #1 : 30.10.23 - klo 22:26 »
Tämä onkin mielenkiintoinen projekti!

Vastaan nyt tännekin, että itseltä löytyy "Premodern Kitchen Table Cube" ja siihen laajennus. Laajennusta en ole vielä päässyt pelauttamaan, itse pääcubea on pelattu nyt ekoista variaatioista alkaen noin 10 kertaa, pari kertaa myös ulkomailla. Palaute on ollut erinomaista ja cube aika pitkälti on saavuttanut pisteen, jossa en halua 360 kortin coreen tehdä muutoksia. Silläpä siis laajennus, jota pitäisi päästä testaamaan!

"Ajatus on ollut tehdä 4ED-SCG välin cube korteista, jotka ovat lähellä constructed pelattavuutta, mutta eivät aivan. Lisäksi tietty sopivan power levelin Premodern constructed stapleja. Voimakkaimmat kortit on jätetty binderiin. Cube suunniteltu 8 pelaajalle, kasataan siten, että 30 nonbasicista 5x Lair ja Quicksand sekoitetaan muiden korttien sekaan ja loput 24 jaetaan 1 per booster, jolloin jokaisesta boosterista löytyy manafiksi. Ländin lisäksi 14 satunnaista korttia. Olen suunnitellut Cubeen myös 100 kortin laajennuksen, mikä lisää boostereihin erikseen lisättävien ländien valikoimaa (arvotaan)."

Itse cube, 360 korttia: https://cubecobra.com/cube/list/pm-kitchen
Laajennus, 100 korttia: https://cubecobra.com/cube/list/pm-kitchen-exp