Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Challenger-dekit, uudet "event" dekit standardiin.  (Luettu 6693 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Porrima

Jos joku ei ole huomannut, niin;

https://magic.wizards.com/en/articles/archive/feature/challenger-decks-lists-2018-02-23

Hyvää on se, että tämän hetken hinnoilla olisivat tosi hyvät diilit jos tuolla 29,99 ja vastaavalla euromäärällä saisi. Lisäksi nuo ovat paljon lähempänä oikeasti kilpailukykyistä dekkiä kuin luulin alunperin ihan out-of-box, ja varmaan ainakin joissakin FNM:issä ei tarvitsisi siitä hirveästi tasoitusta antaa. Jonkun verran toki, esim. tuossa punaisessa dekissä ei ole earthshaker khenroja ja 1 hazoret.

Huonoa tietysti se, että ne julkaistaan vasta 6.4 eikä niissä ole ixalanin kortteja kuin ihan nimeksi, joten jos ostaa tuollaisen rotatoituu pois "jo" viiden kuukauden päästä. Silti aika lailla hyvä paketti jos joku on aloittamassa tai haluaa dekkiä vaihtaa. Olettaen tietysti siis, että saa 30:llä eurolla tjsp.

Poissa Cloverdad

Vs: Challenger-dekit, uudet "event" dekit standardiin.
« Vastaus #1 : 24.02.18 - klo 10:37 »
Mcm:ssä noita on jo alkaen 12 €, punainen vajaa 30 € + postitus

Poissa Farseer

Vs: Challenger-dekit, uudet "event" dekit standardiin.
« Vastaus #2 : 14.03.18 - klo 09:26 »
Näyttää kyllä tosi hyviltä. Melkein teki mieli ostaa pari samanlaista, heittää pahimmat kuonat sivuun ja pistää niistä ok-T2-dekki kasaan kesäksi.
http://mtgsuomi.fi/listat/Farseer/om/ - Partanetin paras valikoima boostereita, muuta produktia sekä irtokortteja! Esimerkiksi boksit: T2 87€ tai 85€ jos ostat kaksi boksia tai enemmän!

MtG Helsinki-ryhmä facebookissa[/url