Muu MTG > Aloittelija-alue

Aloittelijan huuto

(1/3) > >>

yeou:
Olin kaverin kanssa jonkin sortin peliä pelaillut noin 3 vuotta sitten ja päätin aloittaa magicin kunnollisen peluun nyt. Arkipäivät olen jyväskylässä joten olen katsellut perjantaille tapahtumia, niitä on löytynyt mutta tarkkaa aikaa ei. (fantasiapelit tapahtumapaikkana)
Pussissa riku ja 99 korttia (ostin äskettäin mirror masteryn), muokattu parilla 10th edition (luultavasti.... merkki on X) ja lorwyn kortilla. En usko standardiin pääseväni, hakisin commanderia(EDH?)/casualia.

Sääntöjä olen lukenut, käytännön kokemusta rikun(tai minkä tahansa monimutkaisen seoksen. mutta riku on söpö.) kanssa ei ole. 

Hakisin siis sellaista päivää jona voisi minun pakallani pelata, kellonaikaa myös.
Kiitos :>

Ilkka_s:
Jyväskylän Fantsulla varmaan löytyy peliseuraa säännöllisen epäsäännöllisesti. Missä päin olet arkisin, itse pyörin yliopistolla joten päiväaikaan pelailu voisi jossain onnistua...

ja irc.netissä kanava #shiv on suositeltava roikkumispaikka

yeou:
klo 7-17 (vaihtelee päivittäin) ma-pe olen yleensä linkissä/ammattikoulussa petäjävedellä, sen jälkeen tulen useimmiten harjun asuntolaan tai käyn kaupassa jos on tarvetta. Ei kovin kaukana keskustasta siis jos en ole sitten koulussa.

VariSami:
Tiedän sinun ja itseni lisäksi vain yhden henkilön, joka on kasannut Commander-pakan Jyväskylässä, mutta ehkä homman saisi pyörähtämään käyntiin? Tosin, jos sinulla on tällä hetkellä vain muutamilla korteilla täydennetty Riku, minun Rafiqini saattaa olla liian competitive.
Casualia voin kyllä pelata, jos siihen löytyy myös pakkaa. En ole nyt vähään aikaan pyörimään Fantsun turnauksissa, mutta yleensä raahaan sinne varmuuden varalta casual pakan tai pari joka tapauksessa.

yeou:

--- Lainaus käyttäjältä: VariSami - 06.09.11 - klo 19:08 ---löytyy pakkaa.

--- Lainaus päättyy ---

Tällä hetkellä suurin osa korteista on kotopuolessa rikun armeijaa ja pari muuta korttia lukuunottamatta, eikä ole erikseen casual pakkaa.
Jos saisin armeijan sellaiseksi muokattua ainakin siihen asti kunnes saan kasaan erillisen, oman pakan tai komentajatyylin käyttöön saakka...

Edit: miksi jotkut erakko-kortit eivät saa olla olemassa jossain formaatissa?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta