Muu MTG > Aloittelija-alue

Pienet / tyhmät kysymykset

(1/1)

lurkki:
Olisikohan tälläiselle tarvetta?

Jos foorumia lukiessasi korttien lempinimet ei sano yhtään mitään, käytetyt termit kuulostaa oudolta, et ymmärrä miksi combo X tekee asian Y vaikka sun mielestäsi se selvästi tekisi asian Z, googleta. Jos ei google anna vastausta tai puhuu vain kieliä, joita et ymmärrä, kysy asiasta suomeksi täällä. Joku toivottavasti viisaampi vastaa.

Muutenkin jos jonkun toisen pakkaideasta lähtee itsellä ajatukset aivan muille raiteille, tai strategiakeskustelusta mieleesi tulee ei aivan siihen strategiaan liittyvä juttu, linkitä tai lainaa alkuperäinen pätkä ja jatka keskustelua täällä. Tämä on siis OFF TOPIC, aiheen ohi menevä keskustelu. Saadaan sitten alkuperäinen keskustelu pysymään siistinä ja helposti luettavana. Ja aloittelijatkin uskaltaa kysyä ns. "tyhmät kysymykset" ilman, että tarvitsee vaikka kisapakkojen puolella niitä kysyä.

Poistakee jos ei sovi. Se että tämä toimii toisella foorumilla hyvin ei tietenkään tarkoita, että se olisi partiksen henkeen sopiva.  :D

Juzam Djinn:
Eikö threadille olisi parempi nimi esimerkiksi joku "Pienet/tyhmät kysymykset" kuin off-topic, joka ainakin mun mielestä heti viittaa aiheeseen (=mtg) liittymätöntä keskustelua. Eikö tälläiset peliin liittyvät pienet kysymykset nimenomaan kuulu aloittelijoiten alueelle?

Hauras muistikuva on myös, että joku tälläinen vanhempi threadi on jollain toisella alueella. Mutta jos ei ole, niin tälläinen on kyllä hyvä idea.

lurkki:

--- Lainaus käyttäjältä: Juzam Djinn - 16.09.11 - klo 10:25 ---Eikö threadille olisi parempi nimi esimerkiksi joku "Pienet/tyhmät kysymykset"

--- Lainaus päättyy ---

Olisi. :)

kivi:
Jelppikerho on jo olemassa.

luma:

--- Lainaus käyttäjältä: kivi - 16.09.11 - klo 11:00 ---Jelppikerho on jo olemassa.

--- Lainaus päättyy ---

...ja nyt siirretty tälle alueelle: http://vaihdetaan.kapsi.fi/forums/index.php/topic,63521.0.html

Yksi samalle asialle omistettu ketju riittänee, joten käytetään tuota olemassaolevaa, joka onkin jo päässyt hyvään vauhtiin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta