Muu MTG > Aloittelija-alue

Lekapakkaa kasaamaan. mihin suuntaan "halvinta" lähteä

(1/1)

nallez:
Tarkoituksena olisi kasata suht halvalla lekadekki ja käyttää olemassaolevia kortteja.
Kilpailukykyinen pakka tietenkin hakusessa.

En mielelläni vaihda mitään pois vaan mieluusti sitten ostan jos tarvitsee.

Itseltä löytyy seuraavat käyttikset:

4 x FoW
4 x Tarmogoyf
4 x Taiga
4 x Savannah
4 x Plateau
4 x Wasteland
3 x Windswept heath
4 x Tombstalker
2 x scalding tarn
1 x Tropical Island
4 x Watery Grave
3 x Berserk

Mikä pakka olisi halvin kasata näillä korteilla, eli tarvitsisi mahd. vähän rahaa?
Team America on suht kallis, kun tarvitsee 4x UGSea.
Jonkinnäiköinen Zoo?

Juzam Djinn:
Lienee zoo kun kerran tarmot ja dualit löytyy. Ainut varsinainen rahareikä on fetchit mutta nekin on aika halpoja. Perus RGW zoo:n tuosta saa kun laitat 10-12 fetchia, 1 kaikkia basiceita ja loput dualeja / wastelandeja. Wasteja ei kannattane kuitenkaan täyttä settiä pelata, yhteensä 20-22 landia riippuen wastejen määrästä. Pultteja kannattaa laittaa suunnilleen setti boltteja, helixeja ja chain lightningeja tai joku toinen suosikkilappu. Removaliksi vielä Path to Exileja. Loput slotit sitten täytetään kavuilla ja sideboardi sitten metan mukaan. Creatureista kannattanee pelata Tarmogoyf, Knight of Reliquary, Wild Nacatl, Kird Ape / Loam Lion ja Qasali Pridemage. Näitä voi maustaa sitten sopivasti Figure of Destinyilla tai Grim Lavamancereilla. Sylvan Libraryita voi pari laittaa sisään.

Tämä siis perus RGW zoo. Nykyään pelataan zenithiäkin aika paljon, jos sitä haluat käyttää niin sitten voi rakennella jotain toolboxia. Sample decklistejä lienee netti pullollaan, rakentele metan mukaan :)

nallez:
Kiitos hyvästä vastauksesta.

Katselenpa noita Zoo-dekkejä ja tutkailen hieman tota tänhetkistä metaa, niin koitetaan vaikka sillä Zoolla lähteä liikkeelle! :)

Thaurwylth:
Voit myös kokeilla edesauttaa ja palvella sekä omaa kukkaroasi että koko Suomen Magiciä. Yritä, mikäli mahdollista, keksiä mahdollisimman halpa pakka, joka ei ole Merfolk, Zoo tai "Counterbalance-pakan" jälkeläinen. "Mikäli mahdollista" tarkoittaa tässä sitä, että toivottavasti sellainen pakka löytyy melkein yhtä halpana kuin ilman tuota rajoitusta. Sinulla on Forcet ja duaaleja, niiden pitäisi auttaa pitkälle.

nallez:

--- Lainaus käyttäjältä: Thaurwylth - 22.09.11 - klo 16:15 ---Voit myös kokeilla edesauttaa ja palvella sekä omaa kukkaroasi että koko Suomen Magiciä. Yritä, mikäli mahdollista, keksiä mahdollisimman halpa pakka, joka ei ole Merfolk, Zoo tai "Counterbalance-pakan" jälkeläinen. "Mikäli mahdollista" tarkoittaa tässä sitä, että toivottavasti sellainen pakka löytyy melkein yhtä halpana kuin ilman tuota rajoitusta. Sinulla on Forcet ja duaaleja, niiden pitäisi auttaa pitkälle.

--- Lainaus päättyy ---

Yritetään keksiä jotain uutta ja katsotaan miten käy!
Kiitos neuvoista.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta