Muu MTG > Aloittelija-alue

H/W -thread nillitys

(1/4) > >>

cht:
Voiko joku tarkentaa mitä ideaa tossa H/W -threadin "Have" -osiossa on? ööö mulla on 4000 - 5000 korttia... ja sitten jos listaan vain "parhaimmat", saan heti yv:tä että: "myy toi", "vaihda toi".. enkä ole myymässä mitään enkä luultavasti vaihtelemassa.

Sitten Want -osio, okei no, mä haluan vähän vaikka mitä, siitä kyllä listan voin tehdä. Sitten joku alkaa kaupittelemaan mulle niitä, ja olen luultavasti persauki tai muuten vaan rahani menevät juuri sillä hetkellä muihin asioihin.
ööö.. ?

Luultavasti tiedän jo vastauksen asiaan, mutta haluan tarkennuksia ja ohjeita..?

Onko H/W listaan "säännöt"?

Voisin tehdä "cht:n want" -thread: että tarvitsen zombie tokeneita ja tietyn printin swamppeja? :D

jotudin:
Miksi ei?

Kuten monesti aiemmin on tullut esiin: have on kansion sisältö ja ei sitä kaikkea halua vaihtaa ellei oikeasti ole erityisen pätevää syytä. Mutta toisaalta pidetään kaikki laput listattuna, koska voi olla relevanttia herkkujen varalta. Onpa yhdessä paikaa ylhäällä mitä omistaa. Se on 'have', ei nämä haluan vaihtaa -lista. Wantilla ainakin itse pidän kaikkea mitä haluan, koska sehän on 'want'. Se, että tarjoutuu wantilla ostamaan lappuja ja ei oikeasti niitä osta, on tyhmää. Merkitköön selvästi, jos ei ole intressejä ostaa.

Mitä tulee ohjeisiin ja sääntöihin, niin en ainakaan itse halua, että pakotetaan listaamaan vain kortit, jotka sillä hetkellä haluaa vaihtaa tms. Ennemmin, että merkataan selkeästi kortit, joita ei aio ostaa / tai haluaako ostaa mitään. Totta kai jotkut kortit ovat tiukemmassa ja joitain arvostaa enemmän tai vähemmän kuin toisia.

Nyller:
Laita Have-osioon ne kortit, jotka olet valmis vaihtamaan pois kokoelmastasi, sanotaan vaikka nyt niihin zombie-tokeneihin ja swamppeihin. Laita kylkeen teksti, jossa ilmaiset haluttomuutesi rahakauppoihin.

cht:
Aivan joo elikkäs, odotinkin oikeastaan että asia on näin. Kiitos vaan teille, osasitte tarkentaa asian hienosti. Pitääpäs huomenna alkaa tekemään H/W -threadia. Wantista voi tulla aika laiha :D kuten jo varmaan aavistittekin, olen suht aloittelija. En tiedä kuin tusinan kortteja jota tarvitsen.

Oferon:
Juurikin kuten Nyller asian ilmaisi. Haveen kortit joista olet valmis luopumaan, wanttiin kortit jotka tarvitset. H/W ei ole henkilökohtainen muistilista vaan ilmoitus, jolla on tarkoitus saada kortit vaihtamaan omistajaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta