Muu MTG > Aloittelija-alue

Event Decks

(1/1)

Wintersmith:
Ovatko nämä Event Deckit kelvollisia pakkoja FNM tason peleihin vai tuleeko turpasauna? Tai saako näistä edes runkoa muokattavaksi tehokkaampaan suuntaan? Voihan tässä myös vertailla eri Event Deck:ien koostumusta ja toimivuutta yleisemmin ja keskenään.

VariSami:
Ymmärtääkseni ne on tarkoitettu FNM-tasoisiksi, mutta kaiken tietämäni mukaan Suomen FNM-kulttuuri poikkeaa huomattavasti esimekriksi amerikkalaisesta. Toisin sanoen, Suomessa ei ole samalla tavalla tarjolla muita turnauksia, joten FNM on huomattavasti kilpailullisempi tapahtuma. Tämän perusteella teen aika suoraan väitteen, ettei Event Deckeillä voi pärjätä täkäläisessä metassa, edes FNM:issä. Asiaa ei yhtään auta se, kuinka FNM tarjoaa pisteitä, joita vaaditaan korkempitasoisiin turnauksiin. Se nimittäin tekee niistä yhä kilpailullisempia, ja ilmeisesti tämä on huomattu nyt jopa Amerikassa.

Tällä hetkellä väitän, ettei Event Deckeistä saa myöskään mitään erityisen hyvin toimivaa muokattua. En ole tutustunut tällä hetkellä tarjolla oleviin kovin tarkkaan tosin. Sanoisin, että tällä hetkellä toimiviksi todettuja strategioita on vain yksinkertaisesti vaikeaa rakentaa järkevästi Event-deckeiksi, koska vain RDW ja Get 'Em Dungrove ovat järkeviä yksivärisiä pakkoja (no ok, ja Tempered Steel / Puresteel - mutta eivät tähän metaan kovin soveltuvia). Suuri osa pakoista miltei vaatii eräitä kortteja, joita Wizards ei tule printtaamaan Event deckeissä, ja kyseiset strategiat eivät toimi ilman niitä, joten kyseistä strategiaa ei voi ottaa edes pohjaksi Event Deckille.

coly:
Yleisesti ottaenhan pakkaan laitetaan setti parhaita/ideaa tukevia lappuja. Niin kauan ku event deckit toteutetaan tyylillä jossa laitetaan yks kaikkea ja ehdottomasti ''rahakortteja'' korkeintaan kaksi niin niistä ei kyllä vahingossakaan pääse syntymään voittavia pakkoja.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta