Muu MTG > Aloittelija-alue

Pelattavan setin keräämisestä...

(1/1)

Jovial:
Mikä on setin määritelmä?

4 kappeletta jokaista korttia, poislukien ehkä basic landit?

Vaiko riittääkö setiksi 1 kortti jokaista, poislukien ehkä basic landit?

Mielestäni ehkä 4 kappeletta jokaista voisi olla hyvä, kun voisi mahdollisimman hyvin rakentaa pakan siitä setistä?

Samsson:
"Kokonainen setti" on minusta yksi jokaista korttia yhdestä setistä (esim. Dark Ascension).
"Playset" tai "Gameset" on minusta neljä jotain tiettyä korttia.

Eli playset kokonaisesta setistä on (minusta) jokaista korttia neljä kpl yhdestä setistä.

Padishar:
Jos haluat kerätä koko setin, niin itse pitäisin kokoelmaa valmiina, kun on 1 kpl jokaista setin korttia basic landit mukaan lukien. Eli jokaista collector numberia vastaava kortti. Tietty jos haluaa saada pakkojakin tehtyä, niin 4x per kortti on siinä mielessä järkevämpi, ja basic landit voi unohtaa (tai jättää siihen yks per collector number).

Jovial:

--- Lainaus käyttäjältä: Padishar - 09.03.12 - klo 14:50 ---Jos haluat kerätä koko setin, niin itse pitäisin kokoelmaa valmiina, kun on 1 kpl jokaista setin korttia basic landit mukaan lukien. Eli jokaista collector numberia vastaava kortti. Tietty jos haluaa saada pakkojakin tehtyä, niin 4x per kortti on siinä mielessä järkevämpi, ja basic landit voi unohtaa (tai jättää siihen yks per collector number).

--- Lainaus päättyy ---
Juuri tällaista ajattelin, että kaikkia kortteja vähintään yhden, plus sen verran, että niistä voi tehdä pakkoja myös. Mutta muuttunee budjettikysymykseksi haluaako välttämättä kaikkia harvinaisempiakin 4 kappaletta, kun lopullinen hintalappu on sitten 4 kertaa suurempi (mahdollisesti). Hui hirvitys.

Olisin kyllä varmasti ylpeämpi siitä setistä, jos kaikkia on 4 kappaletta, commoneista mythic rareihin plus 4 kappaletta jokaista basic landia (eri collection numberoineen). Miksi ei kaunis kokonaisluku tuo 4. :)

Voi sitä rahan menoa.

Mutta alkuperäinen ideani olikin, kerätä ensialkuun setti, sitten blokki ja tyytyä pelaamaan casuaalisti sillä blokilla sellaisten ihmisten kanssa, joille magic ei ole entuudestaan tuttua, mm. tyttökaverin kanssa. Paljon kivempaa heille, kun on niin sanotusti kaikki "nappulat laatikossa", eikä tarvi uneksia millaista olisi pelata tai tehdä pakka jos jokin kortti puuttuisi.

Voi tosin olla, että muodostuu sellainen kiintymys siihen kokoelmaan, että aina pelattaessa ollaan hilpeitä kuinka ylisuojelevasti ja kaihoisasti puhun niistä korteista, vaikka ois kuinka ruma gravecrawleri.  ;D

Eri asia sitten päätänkö kerätä toista blokkia ensimmäisen jälkeen, voipi hetkeksi tulla stoppi keräilylle. Ennenkaikkea tämä on redemption reissu nuoruuteen, kun ei ollut nimeksikään rahaa ostella paljoa kortteja saati uneksia kokonaisen setin keräämisestä. Nuoruudeen haaveet täytyy toteuttaa, hinnalla millä hyvänsä.  ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta