Muu MTG > Sääntöongelmat

Vorel of the Hull Clade ja Polukranos, World Eaterin tuplaus

(1/1)

kornakar:
Eli pöydässä Vorel of the Hull Clade sekä Polukranos, World Eater (ei vielä monstrous).

Jos aktivoin Vorelin abilityn ensin targetoiden Polukranosia ja responsaan siihen tekemällä Polukranosista monstrous, niin näkeekö monstrousin ability tuplatut counterit vai ei?

WoRMaSTeR:
Kyllä koska tässä tapauksessa Polukranos, World Eaterin Monstrous resolvataan ensin ja kun Vorel of the Hull Claden activated ability resolvataan counterit ovat jo Polukranoksella. Vorelin targetissa ei siis tarvitse olla countereita targetoidakseen. Noin käytännössä en näe miksi kukaan ikinä haluaisi tehdä näin koska annat vaan vihulle paremman mahiksen vastata kun voit pelata paremmin ja antaa Monstrouksen resolvata ja aktivoida vasta sitten Vorelin.

kornakar:

--- Lainaus käyttäjältä: WoRMaSTeR - 15.09.22 - klo 15:09 ---Kyllä koska tässä tapauksessa Polukranos, World Eaterin Monstrous resolvataan ensin ja kun Vorel of the Hull Claden activated ability resolvataan counterit ovat jo Polukranoksella. Vorelin targetissa ei siis tarvitse olla countereita targetoidakseen. Noin käytännössä en näe miksi kukaan ikinä haluaisi tehdä näin koska annat vaan vihulle paremman mahiksen vastata kun voit pelata paremmin ja antaa Monstrouksen resolvata ja aktivoida vasta sitten Vorelin.

--- Lainaus päättyy ---
Eli sen voi tehdä toisinkin päin? Miksi se toimii toisinkin päin? Eikö monstrous triggeröidy kun Polukranoksen ability on maksettu ja sitten on jo myöhäistä tuplata? Missaanko jonkun detailin tässä?

EDIT: Selvennyksen vuoksi, ajattelin, että se tehtävä damage olisi counttereiden verran, mutta kun luin tuon kortin gathererista, niin se ilmeisesti onkin se maksettu manamäärä X eikä counterit, joten tuplaus ei auta damageen  :P

WoRMaSTeR:
Joo siis tässä ei ole mitään tapaa tuplata Polukranoksen tekemää damagea. Käytännössä siis aktivoit Polukranoksen ja sen resolvaamisen jälkeen voit tuplata counterit halutettasi. Tämä sama siis tapahtuu ekassa viestissäsi kuvailemassa skenaariossa, mutta erona on se että näet toimiiko Monstrouksen aktivointi vai tuleeko vaikka poistoa vastauksena. Jos tulee voit valita toisen targetin Vorelille esimerkiksi. Mitään hyötyä en näe siis miksi Vorelin activated ability pitäisi pistää stackiin ensimmäisenä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta