Muu MTG > Sääntöongelmat

Sääntöongelmat-palstan säännöt

(1/1)

duracel:
Palsta on vain ja ainoastaan Magicin tai DCI-turnausten sääntöjä koskevia kysymyksiä varten. Jos kysymyksesi ei koske Magicin sääntöjä tai liity turnaussääntöihin, se ei kuulu tälle palstalle.

Ennen postaamista kannattaa ensin katsoa hausta onko joku on jo aiemmin kysynyt samaa. Tämän vuoksi on tärkeää, että laitat kysymykseesi kuvaavan otsikon.

Ennen postaamista lue Wizardsin Gathererista kortin päivitetty teksti. Monesti vastaus on kätketty siihen. Gathererissa on myös paljon useimmin kysyttyjä rulingeja, joten vastaus kysymykseesi saattaa löytyä suoraan sieltä.

Palstalla saavat kysymyksiin vastata vain DCI-tuomarit, jotka tunnistaa Judge-nimikkeestä. Muiden vastaukset poistetaan palstalta.

Jos sinulla on kolme tai useampaa kysymystä, jotka koskevat hyvin erilaisia aiheita, laita ne mieluummiin omiin ketjuihinsa. Samantyyppiset kysymykset tulee tietenkin laittaa saman otsikon alle. Käytä omaa harkintaasi kannattaako kysymyksiä jakaa eri otsikoiden alle.

Älä suotta postaa kiitosviestiä. Oletamme, että olet kiitollinen avusta.

~jari

duracel:
Holirei! Palstalle lisätty uusi sääntö.

~jari

duracel:
Jälleen sääntö lisätty: älkää turhaan postatko kiitosviestejä, ne eivät ole tarpeellisia, vaan tuottavat vaan turhia viestejä.

~jari

duracel:
Lukekaa nämä säännöt.

~jari

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta