MtgSuomi.fi

Kortit ja pakat => Turnauspakat ja limited => Modern => Aiheen aloitti: cosminen - 24.04.07 - klo 18:32

Otsikko: GU Timestop v2
Kirjoitti: cosminen - 24.04.07 - klo 18:32
Tämän tyylisen pakan olen postannut aikoinan Index[/card].php?topic=9435.0]tuonne (http://vaihdetaan.kapsi.fi/forums/[card) casual osastolle, mutta koska sinne topikkiin on sen verta kirjoiteltu ja olen sieltä aika paljon muutenkin poiminut kaikki ideat tähän muuteltuun dekkin, ja kun tämä on vakavampi versio, tein tälle siksi uuden topikin ja siksi en näe tuon "historian" mukana olo tarpeellisena. Ja tämäkin on siis MWS dekki, joten mitä vain voi ehdottaa, vaikka aika paljon noista korteista omistan ihan RL:kin (lähinnä dualit uupuu ja jotain pientä).
Eli siis tarkoitus jumittaa vastustajan peli sillä että se ei saa uusia kortteja. Desertit auttaa myös pysymään hengissä (noista on noussu 1 lempi kortti wishin ohella, niitä saa vaihtaa mulle), ja niitä on kiva nostella oraclellakin, ja jos nyt vähän karrikoin ja kärjistän, niin toisen Desertin peliin saaminen on melkein kuin pultin nostaisi. (kerrain oli kaikki 4 tiskissä, se on jo aika kova juttu).
Tässä pakassa nuo miekat on mukana siksi, että ne tekevät pikkumiehistä edes jonkunlaisia uhkia, palauttavat agroja vastaan menetettyä lifua + pää syy: cyclatun ison lihan finishaamaan tai vaikka witnessin ja sitä kauttaa saa sitten takaisin mitä tahansa ja koska borossia pelaillaa, on tuo prot white elf mutantilla GG :)
Tässäkin pakassa on wishi mukana kuten myös tässä (http://vaihdetaan.kapsi.fi/forums/Index.php?topic=23130.0) juuri postaamassani pakassa, johon myös kaipaisin opastusta/kommentteja.
Ensin jopa ajattelin vaan aloittaa tänne topikin tuosta Living Wishistä ja sen käytöstä, enkä postata yhtään pakkaa, mutta koska se on kuitenkin aina aika pakka kohtaista en niin tehnyt, mutta voitte kertoilla vaikka ihan vaan omia ajatuksianne wishistä jos ei muuta sanottavaa ole.
Tämä on yksi niistä pakoista mitä pelasin mws:ssä ennen tuota rokkia ja tämän kautta sain idean kokeilla "vahvempaa wish teemaa".
Syy miksi pakka on postattu tänne on sama, vaikka joskus pakka tuntuu olevan todella loistava, ei se kuitenkaan voita tarpeeksi... no, mutta sitten lista.

GU TIMESTOP[/b]

LÄNDIT[/b]
4x Desert
4x Island
4x Forest
1x Pendelhaven
4x Yavimaya Coast
4x Breeding Pool

CREATURET[/b]
4x Coiling Oracle
4x Wood Elves
3x Eternal Witness
1x Simic Sky Swallower
1x Genesis
4x Wirewood Guardian

MUUT[/b]
4x Memory Lapse
4x Plow Under
4x Temporal Spring
4x Peel from Reality
2x Sword of Light and Shadow
2x Living Wish
2x Remand (nämä vaihdan varmaankin Mana Leakkeihi, koska on pakko olla jotain mikä toimittaa kortteja gravellekkin vai?)

SIDE[/b]
1x Island (sama syy kun rockissa, jos muuten hyvä käsi niin tämä voi auttaa pitämään sen. Ja siksi Island että countteri manat pitää olla, vai onko tämä 100% turha?)
1x Eternal Witness
1x Simic Sky Swallower (tämän takia alunperin laitoin edes ensin yhden wishin pakkaan, että sitten kun manat ja peli on siinä tilanteessa, saisi varmemmin tämän tiskiin, kuitenki se pää finisheri, vaikka joskus on pikku ukoillakin ja miekoillakin ajettu yli, mutta se harvinaista)
4x Compulsive Research (jos vastustaja ei pelaa creatureja, vaihdan peelit näihin)
1x Loaming Shaman
1x Indrik Stomphowler
1x Trygon Predator (aah, kerrain sain 3 keikan tämän jotain affinityä vastaan, joka ei osannut tappaa tätä, oli muuten aika nannaa)
2x Carven Caryatid (vs. weenie/agro)
3x Naturalize (vaikka 1 manan kalliimpi, pidän tästä enemmän kuin Oxidizesta tuon lisä mahkun takia. Ja tämä dekki tuottaa ihan hyvin manaa, melkein niin hyvin että joskus miettinyt yhtä Stomping Groundia ja Demonfirejä pakkaan lisä tappo mahkuiksi.)

Eli:
- Mitä mieltä olette Demonfirejen lisäyksestä? Olisiko punaisessa muuta, vaikka pakka on nyt jo aika täysi, noita Remand/Mana Leakkejakin tahtoisin sisään 4, mutta kun en löydä tilaa...
- Tämä kysymys sopisi oikeasti paremmin muualle, mutta laitan sen nyt ensin tänne, miten tuhota hyrrä, kun vastajalla vaan aina responsaa sen pakan päälle?
- Tuo wishboard.... mitä mieltä? Tahtoisin kovasti oppia samaan tuosta Living Wishistä "kaiken irti" :)
- Siksi on kiva että pakkaa tuottaa kivasti manaa, koska on witnessit/Genesis/peel + cip creature kikkailut, eli on pakka tahtoo ja myös pystyy tekemään aika paljon yhdessä rundissa jos vain pysytään hengissä.
- Aikasemmin pelasin pakassa wirewoodien tilalla the almighty Krosan Tuskeria, mutta kuten tuolla vanhassa topikissa puhuttiinkin, dualien kanssa on mutantti parempi + jos jumittuu kahteen manaan, saa mutantilla kolmannen, ja sitten pääseekin jo wood elffeillä hakemaan neljännen, kun tuskerin cycle maksaa 3, ja silloin tahtoo pelata wood elffin kaikista mieluiten temporalin.

Nyt on hetki siitä kun olen tällä viimeeksi pelannut etten nyt oikein muista mitään match up esimerkkejä miten pärjännyt, mutta ei tämä missään nimessä jätettä ole, mutta ei tarpeeksi hyväkään...

Kaikki kommentit tähän ja tuohon Rock:iin ovat enemmän kuin tervetulleita ja toivottuja, jos ei muuta niin puhukaa molempien wishboardeist, tai Living Wishistä yleensä. Ja tässä tuo side voi hyvinkin olla enemmänkin "side", kuin wishboard, kuhan sieltä nyt tuon SSS:än ainakin saa, ja pari utility creaturea.
:)