Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Intruder Elves  (Luettu 1806 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa veijari

Intruder Elves
« : 18.01.08 - klo 23:19 »
Elikkä PTQ:llakin menestynyt(top8) UG- Intruder Alarm - Infinite Tokens pakka.

Creaturet(20)
4x Essence Warden(loputtomat lifet combottaessa)
4x Llanowar Elves  (^^ )
4x Birds of Paradise(.)(.)
4x Coiling Oracle     ( y )
4x Imperious Pefect(yhdessä linnun tai lantun ja alarmin kanssa = toksuja miljuuna)

Spells(16)
4x Spell Snare
4x Remand
4x Sprout Swarm(alarm + tarpeeksi miehiä = combo)
4x Intruder Alarm(doh)

Landit(22)
4x Breeding Pool
4x Yavimaya Coast
1x Pendelhaven
4x Wooded Foothills
6x Forest
3x Island

YHT 58

SIDEBOARD(15)
3x Krosan Grip
4x TormodŽs Crypt
4x Carven Caryatid
4x Trygon Predator

Elikkä pakan idea on täräyttää toksuja peliin ja voittaa. Alkuperäinen versio pakasta pelaa:
Jittejä(3), 21 landia ilman fetchejä, Ei snareja ja 4x WrenŽs Run Vanquisher. Itse en näe 3x Jitte + 4x Vanquisher tarpeeksi vahvaksi aggroplaniksi joten ajattelin pelata snareja(vastaus kaikkeen mikä on hyvää) ja 1 landia enemmän mutta fetcheillä.
Deckkiin jää näin 2 vapaata slottia joille pitäisi keksiä jotain? Sidelle myös jää tyhjiä slotteja Snarejen tilalle jotka alunperin olivat siellä. Tarvitsisin ehdotuksia(mieluiten perusteltuja) että miten ja miksi deckiä kannattaisi parantaa? Mitä sidelle vielä ja pitääkö ne jitet olla mainissa että pärjää vai kannattaako esim. punainen splash(Siis onko siellä mitään miksi splashata? Jos on niin se onnistuisi helposti Fetcheillä, Dualeilla ja BoPeilla). Periaatteessa myös Coiling Oraclet tuntuvat turhilta suurimman osan ajasta joten nekin kai olisivat korvattavissa ja Trygon Predatorit voisivat olla melkein(?) main kamaa kun on counterbalancet ja jitet ja sofit yms...

Ehdotuksia, keskustelua jotain  ::)
« Viimeksi muokattu: 23.01.08 - klo 11:38 kirjoittanut veijari »

Poissa Kiltamestari

Vs: Intruder Elves
« Vastaus #1 : 19.01.08 - klo 18:14 »
Alkuperäistä listaa MWS:llä paljon testanneena täytyy sanoa, että tämä ei oikein tahdo jaksaa Doran Aggro/ Domain Zoo runsaalle nykymetalle jossa pelataan usein Mortify:ta ja etenkin Vindicatea mainilla. Usein onnistut linnun tai lantun avulla pelaamaan tokan vuoron Intruder Alarmin tai Perfectin, mutta Intruder+Swarmiin tarvii kuitenkin komboon joko paljon manaa tai paljon ukkoja. Perfecti taas kärsii usein tuskaisan kuoleman kiltisti summoning sicknessissä odotellen. Idealin, Tepsin, balansing tingsin ja muut kombohtavat pakat tämä kyllä usein voittaa.

Budjettiläjä on aina budjettiläjä - mutta plussaksi luettakoon toki lievä yllätysarvo, ja se ettei kenelläkään todennäköisesti ole sideltäkään mitään kummempaa tätä vastaan. Peliliikkeistä kannattaa pelätä ekan vuoron therapyja ja seizejä, ne ovat omiaan tuhoamaan nopean aloituksen ja samalla koko matsin.

Remandit ovat minusta vähän turhia, harvoin niillä saa turvattua pyörähtämistä. Spell Snare on toki hyvä kaikkeen, paitsi ei esim. juuri Vindicateen. Coiling Oraclet kaivavat kivasti, mutta en ehkä ihan settiä pelaisi.
Omalle sidelle tahtoisi jotain aggroja vastaan, en sitten tiedä mitä.

Poissa veijari

Vs: Intruder Elves
« Vastaus #2 : 20.01.08 - klo 14:52 »
No jos aggrot, varsinkin doran huolestuttaa tätä deckiä niin Carven Caryatidejä varmaan sidelle setillinen.
Periaatteessa voisin pelata mainissa paria predatoreista kun on kaikenmaailman jittejä, explosivesejä, counterbalanceja yms...
Tämän jälkeen olisi sidellä taas pari vapaata paikkaa ja maini täynnä. = Mitä vastaan kannattaa pelata sidellä lappuja?
Ja pitäiskö remandit sitten vaihtaa kunnon countterspelleiksi? Ja tarvitseeko extendedissä pelata bouncea? Kannattaisiko mainin slotteihin kuitenkin laittaa bouncet predatorien sijaan?

SB
+4 caryatid
=15 korttia