Kauppapaikka > Vaihto- ja kauppaongelmat

Ongelmia käyttäjän Kaupo kanssa.

(1/3) > >>

Cormac:
Ostin noin 45 euron (mm. 3x prellu Wurmcoil Engine) edestä kortteja käyttäjältä Kaupo. Suoritin maksun korteista kaksi ja puoli viikkoa sitten, eikä kortteja ole tullut enkä ole kuullut myyjästä mitään, vaikka hän näyttäisi käyvän sivustolla säännöllisesti. Minun ei olisi ehkä pitänyt olla niin luottavainen vaan pyytää alhaisen palautemäärän takia kortteja ennen maksua, mutta joka tapauksessa tunnen kokeneeni vääryyttä. Menivätkö rahani kankkulan kaivoon? En tiedä hätiköinkö, mutta kirjoitin negatiivisen palautteen kyseiselle käyttäjälle, katsotaan reagoiko hän tähän mitenkään. Jos hän ei ota minuun vieläkään yhteyttä, niin mitäs sitten?

Tarmo:
Hei!

Puhun hänen kanssa, Kaupo on minun työkaveri.

Cormac:
Suuret kiitokset Tarmo!
En halua olla töykeä, mutta asia on kyllä alkanut pikkuhiljaa arveluttamaan, varsinkin kun tuota kokemusta kaupankäynnistä tällä sivustolla ei ole itsellekään vielä kerennyt kertyä kovinkaan paljoa. Mutta eiköhän asia nyt käänny vielä parhain päin :)

Kaupo:
Sorry about the delay. I'm doing full home renovation and everything is quite mess and I just forgot. Cards are packed and are going out tomorrow morning - yours and one seems I had forgot someone else too. Added extra stuff because of that. Sorry!

Kaupo:
All cards sent with extra stuff and tracking numbers sent to buyers.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta