Poromagia

Kirjoittaja Aihe: R-Storm budjettipakkana modoon  (Luettu 6817 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa hallava

R-Storm budjettipakkana modoon
« : 12.05.17 - klo 17:20 »
Ajattelin vihdoinkin lämäistä ja ottaa osaa MTGO:hon, tykkään pelailla modernia ja noi modern liigat tuntuis sopivan kiireisempään aikatauluunkin. Tekisi mieli lähteä yrittämään vanhalla pet-projektillani eli monopunaisella Madcap-myrskyllä: http://tappedout.net/mtg-decks/r-storm-3/

Hintaa tulisi jotain 55 tixiä ilmaisten korttien lisäksi, plus mahdollinen sideboard. Nyt kaipailisin vielä viimeistä mielipidettä: heitänkö rahaa kankkulan kaivoon, olisiko parannusehdotuksia, tai ehdotuksia hyville budjettipakoille?

Vielä lyhyt breakdown dekkiin.

Gameplans
  • Vahvasti vanhaa UR-stormia muistuttava, laadultaan heikompi suunnitelma pyörähtää Pyromancer Ascension tai Past in Flamesin avulla Grape Shottiin. Verrattuna UR-versioon kortinnosto ja valinta huomattavasti heikompaa, pienenä bonuksena se että lappua lentää graveyardiin huomattavasti nopeammin Cathartic Reunion ja Goblin Lore avulla. Korttietu menee mutta Past In Flames tai Ascension tuo takaisin.
  • Plan B eli Madcap Experiment hakee Platinum Emperionin tiskiin vuorolla 1-4 rituaalien avulla mikäli Madcap nousee, ja tällä kortinnostolla se melko usein nouseekin. Jos nyt tarkemmin ajattelen niin en ole ihan varma kumpi näistä nyt onkaan se paremman voittoprosentin omaava suunnitelma - riippunee täysin siitä että pelaako vastustaja hyvää removalia vai ei ja nousiko se vai ei. Nopea kello, burni itkee.

Ajatuksia? Ja saa sanoa että homma kusee, kunhan pistät jotain ajatustakin sen taakse.