Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Pelikaveria Jyväskylästä  (Luettu 4121 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Verg

Pelikaveria Jyväskylästä
« : 22.11.18 - klo 19:37 »
Etsin pelikaveria Jyväskylän seudulta. Olen 14v ja vasta aloitellut pelaamista. Decki löytyy.

Poissa Druuge

Vs: Pelikaveria Jyväskylästä
« Vastaus #1 : 23.11.18 - klo 01:50 »
Moro vaan. Jykylän seudulla on pelaajia jokunen kymmen. Eri formaattien pelaajia on suht laidasta laitaan, Legacysta Moderniin, siitä Stanuun ja myös Commanderiinkin. Kannattaa vilkaista miten esim. Fantasiapeleillä järjestetään erilaisia pelitapahtumia: https://www.fantasiapelit.com/index.php?main=kalenteri&kaupunki=jkl, ja tulla rohkeasti käymään noiden tapahtumien yhteydessä.

Yksi hyvä paikka tulla testaamaan dekkejä ja tutustumaan pelaajiin on keskiviikkoiset Standard Showdownit, joissa siis täytyy olla Standard-pelikelpoinen dekki (pelkästään viiden uusimman sarjan kortteja). Toki paikalle voi tulla myös oman dekin kanssa, vaikka se ei olisikaan vielä pelikelpoinen, katsomaan meininkiä, ja kysymään neuvoja jo pitempään pelanneilta - uskoisin, että halukkaita opastajia löytyy kyllä niin, että pääsee helposti alkuun. ;) Ja keskiviikkoisin on usein paikalla sellaisia pelaajia, jotka pelaavat montaa eri formaattia, joten jos esim. Commander tai muu moninpeli-formaatti kiinnostaa, niin uskoisin että kyselemällä saa selville, missä EDH-pelaajat oikein yleensä kokoontuvat pelaamaan ja mihin aikaan.

Poissa Gagis

Vs: Pelikaveria Jyväskylästä
« Vastaus #2 : 23.11.18 - klo 08:41 »
Myös tuollainen löytyy: Magic Jyväskylä Facebookissa
''Flickerwisp on Thalian ja Mutsin jälkeen ehkä määtsikin siistein creature. Sil voi tehdä kaikkea. Se jopa runkkaa ja keittää kahvit sun puolesta.''