Kortit ja pakat > Legacy

Vintage-formaatin esittely (vanhentunut)

<< < (2/4) > >>

Jetch:

--- Lainaus käyttäjältä: Kavu - 03.09.07 - klo 11:14 ---Koska karmaplussat ovat täynnä, kehun suullisesti. Forumin nykytasoon verraten useammankin plussan arvoinen artikkeli.

--- Lainaus päättyy ---
Samat sanat, miehen työn teit. Selkeyttää varmasti monien alkajien tietoutta vintagesta.

oltrak:
Hienoa että tällaista jaksetaan väsätä. Yleiskatsauksessa olisi voinut olla jotain muutakin kuin korttien rahojen arviointia. Jotain yleistä olisi kiva lukea formaatin nopeudesta tai jotain reunaehtoja mitä vintagepakan pitää täyttää, jos yrittää itse turnauskelpoisen rakentaa. Ihan vain jatkokehittelyyn heittelen, hyvä on näinkin.

Kannattaisiko tämä pistää stickyksi vintagepakkaosastolle (ja ehkä uudemman Andarin T2-listankin vastaavasti standardipuolelle)?

duracel:

--- Lainaus käyttäjältä: oltrak - 03.09.07 - klo 22:40 ---Kannattaisiko tämä pistää stickyksi vintagepakkaosastolle (ja ehkä uudemman Andarin T2-listankin vastaavasti standardipuolelle)?

--- Lainaus päättyy ---

No sitä on tässä päivän mittaan yritetty ehdottaa, mutta ei kuulema kuulu sinne Pakka-osastolle, josta tämä on siirretty tänne. Tämä ketju ei kuitenkaan ole paikka jatkaa keskustelua siitä miksi näin on.

~jari

Sauron:
Kiitos huomautuksesta, virhe poistettu.

Genesis:
Oliko tälläinen lisäys mahdollinen, että tulisi maininta decin perään tarvitseeko se välttämättä toimiakseen powerit jos niitä on listassa (eli taisi olla melkein kaikissa listoissa), vai onko budjettiversio myös mahdollinen? Ennen kun joku ehtii sanoa tätä, niin kyllähän melkein jokaisesta dekistä voi vääntää sen budjetti-version mutta toinen juttu onko se enään tarpeeksi nopea / toimiiko se sen jälkeen. Kiitos!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta