Kortit ja pakat > Legacy

Semi hardcore&casual Legacy BANT Control (counter) dekki

(1/4) > >>

Matrix2014:
7 Creature:
1 Death Rite Shaman
1 Dragonlord Ojutai
2 Kitchen Finks
1 Obstine Baloth
2 Snapcaster Mage

2 Enchantment:
2 Oblivion Ring

23 Instant:
4 Accumulated Knowledge
4 Brainstorm
4 Counter Spell
2 Cunning Wish
3 Force of Will
1 Path to Exile
2 Spell Pierce
3 Swords to Plowshares

21 Land:
2 Celestial Colonnade
4 Flooded Strand
2 Island
1 Lumbering Falls
1 Plains
1 Polluted Delta
1 Savannah
3 Tropical Island
3 Tundra
1 Wasteland
2 Windswepth Heath

3 Planeswalker:
1 Ajani, Goldmane
1 Jace, the Mind Sculptor
1 Kiora, The Crashing Wave

4 Sorcery:
2 Deep Analysis
2 Supreme Verdict

15 Sideboard:
1 Back to Nature
1 Blue Elemental Blast
1 Daze
1 Disenchant
1 Fact or Fiction
1 Forbid
1 Misdirection
1 Mutagenic Growth
1 Oxidize
1 Ravenous Trap
1 Spell Pierce
1 Spell Snare
1 Surgical Extraction
1 Swords to Plowshares
1 Vision of Beyond

Matrix2014:
Oma palautteeni dekistä:
1. Accumulated Knowledge on aikansa elännyt mutta toistaiseksi pidän dekissä. Jos et counteroi heitä Accumulated Knowledge tai vaikka Brainstorm. Accumulated Knowledge voisi vaihtaa parempaan tiedän.
2. Miksi ei 3 Jace, The Mindsculptor? Noh ensinnäkin se on Legendary. Minusta on mukavaa jos on esim 2 Planeswalkeria jolla on control ja voittoavain pöydässä.
3 Mitä ihmettä teen Dragonlord Ojutai kanssa? Se on semicasual dekki. Dragonlord Ojutai on Hexproof kun tulee pöytään. Kun hyökkää niin counter dekki voi suojata lohikäärmeettä.
4. Miksi land creatures? 2 Supreme Verdict jotka ovat muuten tehokkaita vastaan esim. Merfolk pakkaa.
5. Forbid? Sideboardissa? Naurettava kortti vai? Ehkä jonkun mielestä mutta monet ovat menettäneet hermot sitä vastaan.
6 Deep Analysis? Ei haittaa jos vastustajan discard tai counter loitsu laittaa sen graveyardiin.
7. Miksi yksi Plain? Noh jos vastustajalla on esim. 4 Wasteland.


HUOM! Koko sideboard on vain Cunning Wishia varten. Jos nyt tosissani laittaisin kilpailuun jonkinlaisen version tuosta dekistä niin n instant loitsuja pois ja muita sideboard kortteja.

Stormis:

--- Lainaus käyttäjältä: Matrix2014 - 02.03.18 - klo 22:23 ---counter dekki voi suojata lohikäärmeettä

--- Lainaus päättyy ---
Se on totta

Jos heität huonot laput pois ja laitat hyviä tilalle, ollaan varsin lähellä jo kelvollista semi hardcore casual bant -dekkiä: https://www.mtggoldfish.com/archetype/legacy-bant-stoneblade-24852

Matrix2014:

--- Lainaus käyttäjältä: Stormis - 02.03.18 - klo 23:03 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Matrix2014 - 02.03.18 - klo 22:23 ---counter dekki voi suojata lohikäärmeettä

--- Lainaus päättyy ---
Se on totta

Jos heität huonot laput pois ja laitat hyviä tilalle, ollaan varsin lähellä jo kelvollista semi hardcore casual bant -dekkiä: https://www.mtggoldfish.com/archetype/legacy-bant-stoneblade-24852

--- Lainaus päättyy ---
Jo no kiitos vinkeistä. Tuo on Death Taxes control versio. Mielenkiintoista. Kun jaksan syötän tuon deckin Cockatriceen ja kokeilen duel vastaan minuna omaa dekkiä vastaan sen uuden dekin pitää voittaa yli 50% vastaan minun dekkiä vastaan (muuten ei kiinnosta). Muuten noi counter loitsut eivät auta vs Supreme Verdict loitsua jota käytän ja sen verran kortteja vedän ja Brainstormeja menee että aika usein se tulee käteen jos todella haluan.

Kitchen Finks  on esim Burn dekkiä vastaan ja ei kuole lopullisesti jos heitän Supreme Verdict. Minä en ole vaakuuttunut että tuo voittaa dekkini katsotaan sitten kun jaksan ja ehdin kokeilla peliä Cockatrice softwarella.

Olen minä muuten pelannut vastaan Merfolk dekkiä jossa on paljon Daze mutta ei ole minua vaakuuttanut  Daze loitsu ja Merfolk dekki saa turpiin.

Matrix2014:
Hei nyt on molemmat dekit Cockatrice. Stormis. Dekki ei ole sinun kehittämä niin sitä en toki kritisoi. Minun dekki antoi TURPIIN 2-1 voitto vastaan tuota dekkiä. Taas sitä mennään se mikä vain on suosittua Legacyssa on hyvä vai? Tuo dekki on paljon heikkouksia Daze muka niin hyvä lol.. ei ole ja toiseksi ei pysty tekemään yhtään mitään vs Supreme Verdict!

EN käyttänyt sideboard kortteja koska jos niin tekisin olisi muita sideboard kortteja minullakin ja ei vain instantteja Cunning Wish varten.

Eka peli minun dekillä oli alussa lian hidas alku ja hieman mana ongelmia ei vakavia mutta kuitenkin eka peli voitto Bant Stoneblade.

Toinen peli Bant Stoneblade sai turpiin Supreme Verdict... pelistä tuli pitkä ja tasainen lopulta käytin Jace, The Mind Sculptor viimeistä abilityä jolloin Bant Stoneblade otti concede muutenkin ei voinut enää voittaa.

3 Peli Bant Stoneblade sai hieman puolustavia kortteja alussa mutta tosin ei minun Bant Control (counter) myöskään saanut mitään unelma alkua...
Bant dekkini pääsi hyökkämään Dragonlord Ojutai kanssa ja counteroi eka Swords to Plowshares Bant Stonebladest... Bant Stoneblade onnistui tappamaan sen mutta myös muilla creatureilla hyökkäsin 4/4 miksi en hyökkäisi kun en voi edes blokata 3/1 joka sai jopa jonkun artefactin päällensä?

Bant Stoneblade joutui panikissa käyttämään Wasteland , Swords to Plowshares mutta lopulta kuitenkin Celestial Collonade tappoi Bant Stoneblade dekin.

Nyt on todistettu dekkini voittaa 2-1 tuon Bant Stoneblade dekin ja kyllä olen ennen pelannut Death and Taxes dekeillä tiedän miten ne toimii.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta