Kortit ja pakat > Legacy

Sultai Shadow

(1/5) > >>

barros:
https://www.mtggoldfish.com/deck/1433795#paper

Legacy lista, jota olisi tarkoitus testata keskiviikkona klo 16:30. Titaani ja Trophy splash vihreältä ja sideltähän löytyy planeswalkereista Vraska, Golgari Queen sekä Claim. Jos tarvetta ilmenee lapuille opponentin pelausten mukaan dekillään.

jolssoni:
Toivotan onnea ja menestystä Primeval Titanin resolvaamiseen.

barros:
^ Hävitin hetkeksi stanu deckin ja löysin kuitenkin lopulta Lazav, the Multifarious x4 ja cuttasin muutamia turhia höysteitä täältä ikuisuuteen. Hyvä huomio, vaikka laputusta riittää, niin midrange tyyli ei sovi ollenkaan pakan luonteeseen.

Viimeksi titaani melkein voitti midrange Abzania pyöritellessä melira combon. Hyökkäsin turhaan lifegainia päin ja jätin liian vähän paineen alla blockaamaan vastuksen boardin ollessa täynnä miehiä. 1-1-2 ja nopalla ratkaistu palkinto viime turnauksesta, vaikka lekaan ei liitykkään modern formaatti. Mieli tekisi silti lisätä titaani mainiin.

Yms:
Shadow-deckit ovat voimakkaita siksi että ne tekevät ihan törkeästi asioita todella pienillä manoilla. Heitä Doom Whisperer roskiin, se ei kuulu tänne.  Samalla trendillä voit miettiä miksi neljän manan planeswalkerit eivät ole hirveän hyviä tämänlaiseen pakkaan. En myöskään ymmärrä mikä funktio Nature's Claimeilla on deckissä joka käytännössä hajoaa chaliceen yhdellä napilla - siksi ne ihmiset pelaa sitä throne of gethiä että se maksaa kaksi manaa, ja muuta deckille oleellista vihaa Claimi ei tuhoakaan. Ylipäätänsä vihreä lisä deckissä tuntuu lähinnä budjettikokeilulta kun foweja ja muita ei löydy nurkista - jos näin on niin minkäs teet, mutta olisi hyvä jos itse tiedostaisit mihin suuntaan haluat pakkaa viedä.

Lazav on ihan söpö lisä, joka varmaan suorittaakin peleissä jotenkuten. Neljä on silti liikaa.barros:
Miltäpä yksi Reanimate tai Gilded drake kuulostaa lazavin tai claimin tilalle.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta