Muu MTG > Poromagia

Poromagia Oy

(1/15) > >>

Poromagia:
Poromagia hankki omaan alueen täältä partikselta jotta voisimme linkittää artikkeleita ja keskustelua niistä, sekä muutenkin tiedottaa yleisesti toiminnastamme, tulevista ja uusista tuotteista yms.

http://www.poromagia.com

Näkyillään siis verkossa tai Pasilassa!

Thaurwylth:
Kannattaisiko teidän keskittää myös turnausilmoituksenne tälle alafoorumille, vai eikö kannattaisi?

Poromagia:

--- Lainaus käyttäjältä: Thaurwylth - 07.09.10 - klo 18:24 ---Kannattaisiko teidän keskittää myös turnausilmoituksenne tälle alafoorumille, vai eikö kannattaisi?

--- Lainaus päättyy ---

Ovatko ne mielestäsi tällä hetkellä tiellä tuolla turnausilmoituksissa?

Farseer:
Mielestäni hyvä tapa ilmoittaa Poromagian turnauksia voisi olla pyytää stickatty topic turnausosastolle jossa voisi esitellä Poromagian tulevat turnaukset yksinkertaisessa turnauskalenterissa. Siihen voisi myös heittää linkit topikkeihin jotka olisivat tällä alueella ja sisältäisivät tarkempaa tietoa turnauksesta?

Ihan vain ehdotuksena.

Thaurwylth:
Eivät ne ole tiellä. Mutta teillä on käytössä täällä erillinen alafoorumi, jossa on vain teidän omaa materiaalianne. Tällöin turnausilmoitukset pysyvät foorumin yläreunassa täsmälleen niin kauan, kuin itse haluatte. Yleisellä foorumilla muiden ilmoitukset pudottavat niitä pikku hiljaa alaspäin. Riippuu aivan siitä, mitä ihmiset ovat tottuneet seuraamaan, kumpi tapa tuottaa enemmän näkyvyyttä turnausmainoksille.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta