Kortit ja pakat > Spoileriarkisto

Innistradin valkoinen

(1/1)

kivi:
Keskustelun herätystä ja arviointia Innistradin valkoisista korteista. Kuvaspoileri löytyy täältä joten sieltä voi tarkistaa kupongin tarkemmat statistiikat.

Mythic

Angelic Overseer: Koska valkoinen (ja pienemmissä määrin vihreä) on Humaneiden väri, on limitedissä selvää että tämä on pommi. Constructed käyttökelpoisuus onkin sitten huomattavasti vaikeampi arvioida, humaneita kyllä on, mutta onko tämä paras mahdollinen valkoisen ukkopakan finisher?

Mikaeus, the Lunarch: Erittäin notkea kaveri, mahdollisesti erittäin hyvä W/x ukkopakassa. Ilmiselvästi loistava myös limitedissä.

Rare

Angel of the Flight Alabaster: Tarkemmin tutkimatta setissä olevia spirittejä, efekti on ainakin voimakas limitedissä. Standardissa ei juuri ole tämän setin ulkopuolella spirittejä kuin Howling Banshee, joten voi olla että tämän efekti tulee ajankohtaiseksi vasta myöhemmin, jos silloinkaan. Limitedissä 4/4 lenturit ovat perinteisesti olleet hyviä eikä efektistäkään haittaa ole.

Champion of the Parish: Varmasti parempi constructedissa kuin limitedissä ja parempi draftissa kuin sealedissä. WW on yksi pakka jota varmasti testaillaan setin julkaisun jälkeen.

Dearly Departed: Mielenkiintoinen efekti. Limitedissä isot lentävät lihat ovat kovia.

Divine Reckoning: Wrath-efekti joka tulee uudestaan, wrath-efekti jonka kanssa pitää osata pelata. Selkeästi hyvä weenie laumoja vastaan.

Elite Inquisitor: Proteilla lienee merkitystä eniten blockissa ja limitedissä, mutta WW nalle jolla on etulyönti sekä vigilance ei ole huono. Varsinkin jos pumppautuu yhtään isommaksi.

Geist-Honored Monk: Olisko tässä se White Weenien finisheri? Cloudgoat Ranger tulee mieleen kovasti.

Mentor of the Meek: Gray Ogre with nice abilities. Tuo kaivattua kortin nostoa WW:hen, mutta mahtuuko pakkaan ja löytyykö manaa käyttöön ovatkin sitten eri asioita. Henkilökohtaisesti en pidä tästä.

Nevermore: Maaginen luoti on sitten valkoinen. Auttaako tämä Enchantressia legacyssä? Tuskin kauheasti.

Stony Silence: ...ja valkoinen Null Rod. No nyt on ainakin yritetty antaa kaikki mahdollinen apu Enchantressille. Limitedissä jörssiä.

Uncommon

Cloistered Youth: Ei mitään nähtävää täällä, hyvä äijä pienellä drawbackilla ja loppupelissä mahdollisuudella jättää lifeimurointi käyttämättä. Ei näe constructedia.

Fiend Hunter: Erinomainen lisä WW:hen jolla ei koskaan ole ollut liikaa poistoa. Faceless Butcher on nyt siis valkoinen.

Gallows Warden: Aika mitään sanomaton peruslimited lappu.

Intangible Virtue: Toinen tapa sanoa Win More. Pieni mahdollisuus että dräftissä löytyy mahdollisuus ottaa hillittömästi tokeneita generoivia lappuja, mutta tuskin.

Mausoleum Guard: Puhtaasti limited lappu.

Midnight Haunting: Master's Call - Innistrad edition. Hyvä limitedissä.

Paraselene: Ja Tranquility on valkoinen. Enchantmenttejä on setissä runsaasti joten tämä on varmastikin käyttökelpoinen limitedissä, ainakin sideboardilta.

Purify the Grave: Tämän käyttökelpoisuutta on vaikea arvioida ilman että pelaa enemmän setillä, mutta flashbackkia ja animointia on riittävästi että targeteista tuskin on pulaa.

Rally the Peasants: Istuu kuin nenä päähän W/R:ään. Se että kuinka hyvä W/R on constructedissa on sitten kokonaan eri asia ja mahtuuko tämä siihen. Limitedissä pelattava, mutta ei mikään erikoinen.

Slayer of the Wicked: Puhtaasti setin sisäinen kuponki. Limitedissä erittäin hyvä, blockki käytettävyys ilmenee myöhemmin.

Spectral Rider: Mahdollinen WW äijä, tosin parempiakin vaihtoehtoja varmastikin on.

Common

Abbey Griffin: Perus-limited lenturi

Avacynian Priest: Täpperi pienellä twistillä, varmastikin limitedissä hyvä.

Bonds of Faith: Pacifism/pumppu. Kuinkahan paljon paremmiksi enchanttien pitää vielä tulla? Limitedissä erinomainen.

Chapel Geist: 2/3 lenturi kolmella manalla, erinomainen limitedissä.

Doomed Traveller: Tuomittu muuttumaan tsirpulaksi. Ei mitään erikoista.

Elder Cathar: Gray Ogre with nice abilities. +2/+2 toiselle humanille ei ole hassumpi tarjous hautuumaalle menosta. Limitedissä se kuuluisa 23. kortti.

Feeling of Dread: Combat trickki joka muuttuu varsin hyväksi jos pelaat sinistäkin.

Ghostly Possession: Tee vastustajan pommista jarrupala tai tee omasta jörssiäijästä jarrupala.

Moment of Heroism: Combat Trickki jolla voittaa ajokisat.

Rebuke: Perusvalkoinen poisto.

Selfless Cathar: Tai sitten tämä on se 23. kortti.

Silverchase Fox: Tavallista käyttökelpoisempi nalle.

Smite the Monstrous: Lisää valkoista poistoa. Olisi voinut olla manan halvempikin.

Spare from Evil: Combat trickki jolla on runsaasti erilaisia käyttötarkoituksia.

Thraben Purebloods: Siege Mastodon on nyt hurttalauma.

Thraben Sentry: Se että commoneissakin on runsaasti sacrifice äijiä auttaa flippaamaan tämän.

Unruly Mob: Kannattaa huomata että tämä ottaa pumppua vain äijistä jotka kuolevat sinun puolellasi kenttää. Ei siis mitenkään mauttoman hyvä.

Urgent Exorcism: Mielenkiintoinen poisto. Käyttökelpoisuus riippuu suoraan siitä kuinka paljon Spirittejä ja Enchantmenttejä pelataan. Jos ei muualle niin limited sideen.

Village Bell-Ringer: Kolmen manan combat trickki joka tuo mukanaan isopeppuisen äijän. Hyvä, minä pidän.

Voiceless Spirit: Loistava limited lappu, suurin osa lentureista kun on x/2.


Standardia katsoen nostaisin top 5 lapuiksi, ei missään varsinaisessa järjestyksessä:

Mikaeus, the Lunarch
Champion of the Parish
Elite Inquisitor
Geist-Honored Monk
Fiend Hunter

tosin jättäen varauksen Angelic Overseerille kuulua tuohon joukkoon.

Limitediä katsoen valkoisella on täpperi (ei tosin aivan yleiskäyttöinen), pari hyvää lenturia ja yllättävän monta poistoa (joskin osa ehdollisia).tutka:

--- Lainaus käyttäjältä: kivi - 19.09.11 - klo 10:39 ---Midnight Haunting: Master's Call - Innistrad edition. Hyvä limitedissä.

--- Lainaus päättyy ---

Riittääkö toksujen lentotaito tekemään tästä standard-pelattavan? Spectral procession oli hyvä aikanaan. Tämä tekee yhden toksun vähemmän, mutta on instant ja helpompi castata.


--- Lainaus ---Bonds of Faith: Pacifism/pumppu. Kuinkahan paljon paremmiksi enchanttien pitää vielä tulla? Limitedissä erinomainen.

--- Lainaus päättyy ---

Muistakaa lapset, älkää laittako tätä omalle human werewolfille pumpuksi.

VariSami:
Henkilökohtaisesti näen hieman potentiaalia Mentor of the Meekissä. Se vain tarvitsee oikeanlaisen pakan: valkoinen weenie-pakka ei välttämättä ole oikeanlainen, koska se haluaa luultavasti pelata pumppauskortteja kuten Honor of the Pure, jotka hyvin nopeasti vievät Mentorilta kohteet.
Minä olen päättänyt tyrkkäävväni tämän pikemminkin Puresteel paladinin seuralaiseksi varmistaakseni kyseisen pakan nostovoiman. Toki moni muukin on päätynyt samankaltaisiin ratkaisuihin, ja siinä on ongelmansakin: 3-droppian paikkoja olisi hyvä varata myös miekoille ja aggressiivisesti pelatessa Mirran Crusader voi olla parempi. Lisäksi tämä on kuitenkin myös hieman "-smith"-kortti vaatiessaan manaa olennon tullessa pöytään, mutta esimerkiksi tokeneiden kanssa se voi olla helppia ohittaa. Toisin sanoen Hero of Bladeholdin ehkä lähinnä. Tällöin tosin ongelmallisiksi muodostuvat taas välistä fieldsweepit, kun kerran kenttään niinkin paljon panostetaan.
Yleisesti ottaen kuitenkin: voiko uusiokäytettävä nostokortti, jonka cmc on 3 olla huono kuinka huono muka?

Porrima:
Mentor of the Meek: Gray Ogre with nice abilities. Tuo kaivattua kortin nostoa WW:hen, mutta mahtuuko pakkaan ja löytyykö manaa käyttöön ovatkin sitten eri asioita. Henkilökohtaisesti en pidä tästä.


What? Tuo on nyt setin parhaimpia kortteja etukäteen ajatellen. En viitsi itse sepustaa, kun Silvestri siitä jo tömmöistä http://www.channelfireball.com/articles/silvestri-says-innistrad-spotlights/ täällä sanoi.

kivi:

--- Lainaus käyttäjältä: Porrima - 20.09.11 - klo 22:53 ---Mentor of the Meek:  What? Tuo on nyt setin parhaimpia kortteja etukäteen ajatellen. En viitsi itse sepustaa, kun Silvestri siitä jo tömmöistä http://www.channelfireball.com/articles/silvestri-says-innistrad-spotlights/ täällä sanoi.

--- Lainaus päättyy ---

Silvestri heittelee arvioita samaan tapaan kuin minäkin. Nämä ovat minun mielipiteitä setistä, eivät Jumalan Totuuksia(tm). Lisäksi jos katsot Silvestrin Puresteel-Mentor listaa, sen curve on hieman kummallinen. Näen jopa tuon podi listan parempana vaihtoehtona Mentorille.

Kuten jo todettiin muitten toimesta, WW tuskin haluaa tätä pelata koska Honor of the Pure esimerkiksi estää suurimman osan triggereistä ja toisekseen manaa ei ainakaan alkupelissä ole tätä käyttää + sweeppereiden uhka.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta