Muuta > Hearthstone

Hämmentävää statistiikkaa Areenasta

<< < (2/2)

hallava:
Levottomista dekeistä puheenollen... En nyt muuten ottais esille, mutta en odottanut lainkaan pääseväni kahteentoista voittoon tällä dekillä:
(click to show/hide)

Linkki: http://imgur.com/a/yoEOc

Kurvi nyt oli melko hyvä, mutta ei tässä nyt mitään ihan levottoman hyviä kortteja ollut. MVP:t oli lähinnä Mukla's champsit, Direwolfit ja se yksi Cultmasteri. Yritän nyt pohtia oliko tässä täysin tuurihaukka runi vai onko jotain muuta taustalla.

kivi:
Warlockilla voitokkain strategia on dräftätä Zoo ja jos kaikki kortit ovat käytännössä 1-5 cästäreitä niin pääsee hyödyntämään täysipainoisesti hero abilityä tiuhaan. Toki tähän paras vastaus on runsaat tauntit, mutta jos ei warrioreita (ne tauntit) tai mageja runsailla flamestrikeillä sattunut vastaan niin en näe tuota tulosta mitenkään mahdottomana. Toki tuossakin on tarvittu aimo ripaus onnea. Hauskaa tietenkin on että eri classeilla tiettyjen neutraalien korttien arvostus menee hieman eri tapaan, varsinkin Direwolf ja Cult Master ovat paljon parempia classeissa jotka floodaavat boardia pienillä minioneilla.

Kannattaa myös muistaa että varsinkin seitsemän voiton jälkeen tiettyinä kellonaikoina pelatessa saattaa vastaan tulla muutakin kuin samalla rekordilla olevaa pelaajaa joten usein varsinkin jossain 8-2 tilanteessa saattaa tulla porukkaa jotka ovat 3-2 tai 4-2 parhaillaan kun ei ole sopivampaakaan tarjota vastaan.

Kaivelin lisää omaa statistiikka classikohtaisesti ja siitä löytyy (pienestä otannasta johtuen) hauskoja yksityiskohtia. Esimerkiksi paladinilla olen voittanut kaikki roguet (ei varmasti pidä paikkaansa pitkässä juoksussa), roguella olen hävinnyt kaikki druideja vastaan pelaamani matsit (mikä saattaa kylläkin olla kehno MU jos ei ole suoraa poistoa) ja shamaanilla olen 10-0 priestejä vastaan (näin edullinen MU tuskin on). Olisi kyllä ollut hauskaa jos olisi kaikki tieto omista matseista tallessa, katselin että Arena Total Wins yhteensä on lähemmäs 2000.

opadei:
Mitä mieltä ootte areenan mahdollisista muutoksista?
https://www.youtube.com/watch?v=lm2cp1wp1yo
(Kripp kertoo mahdollisista class-nerfeistä.)

Ite ajattelin aluksi, että miksei paladinilta poisteta mitään, että eikö sitä pitäis juuri nerffata. Mutta tajusinkin, että kyse onkin todennäköisyyksistä, mitä kortteja draftissa tulee. Eli paladinilla voi tulla pelkkää sontaa helpommin, kun taas druidilla tulee useammin hyviä kortteja.

edit: Pahoittelen jos postasin väärään paikkaan, en vaan viitsinyt aloittaa uutta keskustelua ja tämä sopi mielestäni aiheeseen, kun tässä keskustelussa puhuttiin OP paladinista. Anteeksi off-topic, viestin saa siirtää jos siltä tuntuu.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta