Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Misprint vai normaalia?  (Luettu 4194 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Frost

Misprint vai normaalia?
« : 31.10.14 - klo 22:38 »
Tänään avautui Khansin boosterista outo "himmeä" versio Murderous Cutista? Näyttää siltä kuin muste etc. olisi loppunut kesken? Onko normaalia vai harvinaista, tapahtuuko tälläistä useinkin? Tuskin vaikuttaa kortin arvoon?

Vasemmalla normaali ja oikealla himmeämpi versio.
(click to show/hide)

Poissa Salevanen

Vs: Misprint vai normaalia?
« Vastaus #1 : 31.10.14 - klo 23:06 »
Itse ainakin olen useampaan otteeseen todistanut sävyeroja suoraan boosterista avatuissa korteissa, joten ainakin aika yleisiä virheitä ovat. Vaikutuksesta arvoon en kyllä osaa sanoa mitään.

Poissa Vicard

Vs: Misprint vai normaalia?
« Vastaus #2 : 31.10.14 - klo 23:54 »

Nopea googletus antaa ymmärtää, että ilmeisesti fat packien boosterit on joskus kuulemma "himmeämpiä" kuin perusboosterit, mutta tiedä häntä... (Ei tule pahemmin osteltua fat packejä.)
Muistelisin että itselläkin saattaa olla pari kulahtaneen oloista korttia jossain pyörimässä.
Arvoa en osaa sanoa.  :-\
Veikkaisin ettei kovin yleistä muttei kovin arvokastakaan.
Star City Games yms. lafka saattaisi osata sanoa on tolla arvoa.

Poissa Frost

Vs: Misprint vai normaalia?
« Vastaus #3 : 01.11.14 - klo 00:16 »
Pieniä sävyeroja on kyllä tullut usein itelläkin aikasemmin vastaan. Sehän taisi johtua siitä että esim. jenkeissä tai euroopassa painetuissa korteissa on sävyeroja, kuin myös ehkä painoerissä? Ehkei tosta valokuvasta täysin tuu esille, mutta tässä tapauksessa ei tosiaan ollut kyse vain "sävyerosta" vaan kortin yläosa on huomattavan himmeä. Muistuttaa siis samaa efektiä kuin tulostimesta loppuu muste kesken tulostuksen. Outoa myös että kortin nimi ei ole himmeällä vaan vahvalla värillä? Boosteri oli myös suoraan tavallisesta boosteriboksista ei fatpackista.
« Viimeksi muokattu: 01.11.14 - klo 00:17 kirjoittanut Frost »

Poissa Gagis

Vs: Misprint vai normaalia?
« Vastaus #4 : 04.11.14 - klo 21:48 »
utoa myös että kortin nimi ei ole himmeällä vaan vahvalla värillä?
Kortiin painetaan tekstit ja symbolit eri kerroksessa kuin alla oleva kuva, eli tää vittaisi vahvasti siihen, että muste on loppunut yhdestä painokoneesta ja tekstit lätkäisevä kone on toiminut normaalisti. Samasta syystä välillä näkee kans misprinttejä joista puuttuu kortin nimi, settisymboli ja mitä muuta samassa kerroksessa tuleekaan, vaikka kortti olisi muuten normaali.

Vaikuttaa siis ihan normaalilta painovirheeltä.
« Viimeksi muokattu: 04.11.14 - klo 21:54 kirjoittanut Gagis »
''Flickerwisp on Thalian ja Mutsin jälkeen ehkä määtsikin siistein creature. Sil voi tehdä kaikkea. Se jopa runkkaa ja keittää kahvit sun puolesta.''