Poromagia

Kirjoittaja Aihe: Pelitila kiinni arkisin - maskipakko viikonlopputurnauksiin  (Luettu 2281 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Poromagia


Sieltä se nyt on mahdollisesti tulossa eli paljon puhuttu koronan toinen aalto. Pitkin kesää aiheesta on ollut kirjoituksia ja eilen lähes koko maahan tullut maskisuositus on ensimmäinen konkreettinen muistutus asiasta.

Me Poromagialla päädyimme sulkemaan pelitilan arkisin kokonaan ja viikonlopputurnauksiin tulee maskipakko. Tätä päätöstä puolsivat sekä maskisuositus, että kohonneet tartuntamäärät. Viikonloppuisin pelitilassa ei siis saa olla muita kuin vain turnauksessa pelaavia henkilöitä sekä turnausta pyörittävää henkilökuntaa.
Porot tarjoavat maskit turnauksissa pelaaville, joten pelaajien ei tarvitse huolehtia aiheutuneista lisäkuluista. Kun valtio ei saa sovittua, että meinaako lääni, kunta vai ministerit itse ovelta ovelle jakaa niitä maskeja, niin päätimme tilata maskeja myös asiakkaille jaettavaksi. Maskeja jaetaan kassalla 1kpl per asiakas kunhan tilaus meille saapuu.

Nämä toimet on voimassa elokuun loppuun asti jonka jälkeen arvioimme tilannetta uudelleen. Huutelemme toki kaikkiin paikkoihin, mikäli tilanne muuttuu suuntaan tai toiseen. Seuraamme myös tilannetta Assemblyssä järjestettävien Magicin SM-kisojen osalta tarkkaavaisesti Assembly-organisaation kanssa.
Valtiolla ei ole lain puitteissa mahdollisuuksia laittaa maskipakkoa, mutta meillä onneksi on. Haluamme näillä toimenpiteillä suojata sekä asiakkaitamme, että henkilökuntaamme tartunnoilta. Saimme viettää mukavan ja rauhallisen kesän, mutta fakta on se ettei korona ole hävinnyt maailmasta mihinkään. Tartuntamäärien nyt kesän lopulla lisääntyessä, olemme samassa tilanteessa kuin keväällä sillä erotuksella, että nyt tiedämme mitä odottaa. Meillä on tämän pandemian alusta alkaen ollut hyvin selkeä linja: terveys menee kaiken edellä ja pelejä ja profitteja katsotaan sitten sen jälkeen.

Tämä on valitettava uusi normaali meidän kokoisen pelikaupan ja pelitilan osalta, mutta ei tässä voi vastuuta paeta. Iso kiitos teille asiakkaille tähän astisesta tuesta ja ymmärryksestä. Jokainen lämmin sana, tsemppaus ja asiointi jättää kyllä muistijäljen. Yhteisessä veneessä jatkamme kaikki edelleen tyrskyistä huolimatta!

Rauhaa, rakkautta ja hyvää jäkälää
Toivottaa,
Poromagian Porot
Man is a gaming animal. He must always be trying to get the better in something or other.  - Charles Lamb

http://www.poromagia.com - Täyden palvelun magic-sivusto!

Emme seuraa yksityisviestejä foorumilla, tiedustelut kannattaa lähettää osoitteeseen [email protected]!