Muu MTG > Turnaukset, tapahtumat ja peliporukat

Tampereen scene?

(1/3) > >>

Srovex:
Eli minkäslaista magic aktiviteettia tampereen seudulla viellä harrastetaan? TTYtä nyt aloittelen niin pääsen vähän paremmin vapaa aikaani Magicille uhraamaan ja pelaamisen tarve on kova kun vanhan paikkakunnan casual rinki jää ainakin osittain taakse (viikolla ei ainakaan tule paljoa sinne pelaamaan lähdettyä)
FNMiä ainakin hervannassa järjestetään duracelin toimesta, mutta järjestetäänkö esim. maanantai ilta magicejä enää? Myös casual porukoita keskustan(ja miksei hervannankin) alueelta voisin kosiskella adoptoimaan komean 170cm/70kg hetero miehen.

daemou:
TTY:n roolipelikerho Excaliburilla voit pelata lähes loputtomasti casualia, jos vain uskallat pyytää siellä roikkuvilta sediltä peliseuraa. Kerholla on kait vähän vajaa sata pakkaa laidasta laitaan.

Itse olen myös vapaaehtoinen varsinkin highlandereilla pelailuun jos aikaa sattuu löytymään. Laita sähköpostia jos kiinnostaa.

oltrak:
Maanantai-MtG:t ovat vielä olemassa Klubilla (Tullikamarin aukiolla) noin viidestä eteenpäin. Kesällä on ilmeisesti enimmäkseen pelattu casualia kun on ollut aika vähän väkeä ja tuskinpa casual minnekään lopullisesti häviää, mutta sen lisäksi todennäköisesti dräftätään. Varmaan T2-tuunaustakin on tarjolla mikäli Herwoodin jengit vielä innostuvat keskustassa ramppaamaan. Itse asiassa aika kaikkea on pelailtu mental magicistä vintageen.

oltrak:
Tuotakoon esille, että hieman hiljaisemman kesäkauden jälkeen alkoi viime kerralla Klubilla olla jo varsin mukavasti ihmisiä. Seuraavalla kerralla olisi tarkoitus dräftätä Coldsnappia.

mora:
mihinkähän aikaa toi drafti klubilla yleensä alkaa? porukkaa valuu paikalle vissii jo viiden jälkee?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta