Muu MTG > Turnaukset, tapahtumat ja peliporukat

Turun MTG ?!

(1/3) > >>

labbpa:
Juups!

Eli tiedustelisin tietäviltä, onko turussa mtn casualmeininkejä missään tms? Tai turnauksia, yleensä mitään mtg sessioita, joissa kävis porukkaa? Olis mukava vähän päästä suht uudessa kotikaupungissakin jtn tahkoamaan.

Kiitos.

Dark Knight:
Kyllä vain ystävä hyvä. Turussa järjestetään joka perjantai turnauksia, jos vain porukkaa kertyy tarpeeksi. Lisätietoja saat tältä sivustosta:

http://www.mtg.lifers.fi/

Tämän lisäksi minulla on oma iso kaveriporukkani, jonka kanssa pelailen koululla hupipelejä (=casual-pelejä) ja käymme usein perjantaisin Vimmassa pelaamassa ja joskus tuo samainen turnausporukka on samaan aikaan kansamme siellä. Minä toimin aina järjestäjänä, kun kokoonnumme kaveriporukalla Vimmassa ja jos kiinnostaa liittyä seuraan labbpa, niin ota yhteyttä. Kerron, koska meidän on seuraavan kerran tarkoitus kokoontua.

Dark Knight:
Kaikille niille tiedoksi, jotka ovat käyneet tuossa www.mtg.lifers.fi -linkissä, niin vaikkei siellä luekaan mitään järjestettävistä turnauksista, niin tietääkseni joka perjantai järjestetään jonkinlainen turnaus ja kokoontuminen tapahtuu Fantasiapeleissä noin neljän maissa. Mikäli tilanne on muuttunut, niin kerron siitä sitten viikonloppuna, koska tapaan turnausporukan perjantaina.

vodel:

--- Lainaus ---käymme usein perjantaisin Vimmassa pelaamassa ja joskus tuo samainen turnausporukka on samaan aikaan kansamme siellä.
--- Lainaus päättyy ---

Erittäin outoa, sillä kaikki Turun FNM on pelattu Vimman aukeamisesta saakka ravintola Kertussa johtuen tiloista ja Vimmassa esiintyvistä bändeistä.

Se ettei lifersin sivuille ole päivittynyt tietoa tursauksiata johtuu toisen järjestäjän kiireistä. Perjantaisin kuitenkin pelataan joka toinen kerta standardia ja joka toinen kerta draftataan. Jos siis mukaan haluaa, niin Fantsuun klo 16.15 aikoihin perjantaina.

Dark Knight:
Täysin totta, mutta olen yrittänyt saada noita turnausporukoita Vimmaan (varsin hyvällä menestyksellä), koska siellä voi pelata ilmaiseksi (ei tarvitse potea tunnontuskia, jos ei osta mitään) ja lisäksi sieltä löytyy pelitilaa sekä se on lähellä kauppatoria eikä ole niin syrjässä kuin Kerttu. Lisäksi "vimmalaiset" toivovat, että sinne kerääntyisi meitä nuoria pelailemaan. Ja mitä tulee noihin konsertteihin, niin eivät ne konserttiin tulleet ole meitä häirinneet. Kaikki vaan Vimmaan pelailemaan. :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta