Kauppapaikka > Vaihto- ja kauppaongelmat

Kari Peltola / Harkimo / The Wicker Man / Grigori / Jensku

<< < (31/31)

vieras:
Kyllä pitää paikkansa, kuten ihmiset ovat huomanneet. Vaimoni/ tai minä whatever myydään huuto.netissä kortteja.Tapani olen parantanut totaalisesti.Suljen aina kohteen ensimmäisen huudon tultua.Pakkaan kortit ja postitan yleensä ensimmäisen 24 tunnin sisään.
Tiedän myös kokemuksesta kuinka paskamaista on odotella korttejaan tai rahojaan.Olen aikaisemmin taistellut n. 10 kertaa vanhan tuttumme henkka139:n kanssa.Lyhin odotteluaika henkalta oli 3 vko.
Vanhemmat käyttäjät varmaankin muistavat tämän jopa maailmanlaajuisen ripperin , joten tekemiseni ovat todella minimaalisia häneen verrattuna. Mutta voitte kyllä rohkeasti jatkossa huudella kohteitani. Kortit saapuvat postista riippuen yleensä seuraavana päivänä...Vkoloput poislukien.

..... Kari

xapanthe:

--- Lainaus käyttäjältä: "DogMeat" ---Vastaus xapanthen kysymykseen: Ei me poisteta MTF:stä bännejä, piiiitkään aikaan, katsotaan jos menee vuoden putkeen tai jotain sellaista, tai kenties pidempääkin tradet hyvin huuto.netin puolella.
--- Lainaus päättyy ---


Joo, enhän sitä tarkoittanutkaan, suurin osa käyttäjistä on sitä mieltä, jotta Karin bannit pysyy, joten en ole  ehdottamassakaan bannien poistoa. Huuto.netin puolella on näköjään ainakin pakko katsoa Karin tradeja, syystä, että sinne voi vaivatta tehdä uuden accountin.

Jos nyt tiiraillaan jokusen aikaa. (Eli ainakin reippaan vuoden).

smo:
Tai 100 vuotta. Eikö tuo accountien luonti kerro tilanteesta jotain? Huuto.netin säännöt kieltävät useamman kuin yhden accountin luomisen ja silti niitä pursuaa vähän väliä kun vanhamenee banniin.

xapanthe:
9. Postatessa ripperit osiolle pidä huoli, että sinulla on riittävät todisteet ja kyseessä on tosissaan rippaus/slow trade. kannattaa ensin yrittää olla yhteydessä toiseen osapuoleen ennen kuin lähtee syyttelemään. Asioista tietämättömät eivät kommentoi muita tämän osion postauksia.

Älkää viittikö postailla, näen smo:n postauksen aivan turhana postauksena.

smo:
xapanthe: "...annetaanko Karin mädäntyä armotta?"

Mihinkä vastaan sitten kysymykseesi? Privaan? Näen turhana tuollaisen pätemisen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta