Kauppapaikka > Korttien arvot

Korttien arvot -alueen toimintaohjeet

<< < (2/2)

Thaurwylth:

--- Lainaus käyttäjältä: kivi - 13.03.07 - klo 15:55 ---En viitsisi bloatata stickyä, mutta tähän huuto.net tapaan liittyen itsellä oli aikanaan tapana sulkea kohteita tarpeeksi suuren huudon perään jos oli kiire saada käteistä, ei välttämättä epärehellisyyksien takia. Ei toki ihan huutokauppaetiketin mukaista, mutta huuto.netin mahdollistamaa.

--- Lainaus päättyy ---

En kyllä näe mitään ongelmia kohteen sulkemisessa, jos siihen on tehty nolla huutoa, tai jos siihen on tehty huuto ja aikoo oikeasti myydä korkeimman tarjouksen tehneelle. Yllä kuvaamassani tapauksessa on kyse jostain ihan muusta. "Älkää tehkö asiaa A." "Joo, mun mielestä asia B on ihan okei." GG!

Genesis:
Hmm, tuli mieleen ehdotus tuohon "Korttien arvot" kohdan alapuolelle, eli maininta siihen tyyliin "motli on ystäväsi, osio tarkoitettu lähinnä vanhemmille / foili lapuille". Eli ei tulisi jokaisesta type2 lapusta kyselyä, minkä hinnan saa hyvin lähelle kun vilkuilee motlia / huuto.nettiä / haulla sulkeutuneita myyntitopiceja. Vanhoja / foili lappuja ei ole niin paljoa liikenteessä ja motli antaa niille ehkä vääristellyn kuvan kun suomessa kuitenkin erilainen arvostus foileilla kun jenkeissä. Mielipiteitä?

Edit: näköjään tämän topicin aloitusviestissä on kerrottu tämä, mutta useimmat eivät taida lukea sitä koska tulee kyselyitä niin paljon mitkä olisi selvinnyt sieltä motl / huuto.net. Enemmän varmasti pistäisi silmään kun se olisi alueen nimen alapuolella huomautuksena..

Thaurwylth:

--- Lainaus käyttäjältä: Genesis - 24.12.07 - klo 19:58 ---Edit: näköjään tämän topicin aloitusviestissä on kerrottu tämä, mutta useimmat eivät taida lukea sitä

--- Lainaus päättyy ---

Niinpä niin. Asiahan on niin, että pässit eivät lue mitään ohjeita riippumatta siitä, miten ja missä ne on esitetty. Aivan oikeasti. Olen nähnyt yhden tyypin kämmäilevän Huudossa, vaikka ohjeita oli etukäteen tarjolla kolmessa eri paikassa.

kivi:
Koska aiheesta on minulta kysytty niin tässä hieman tarkentavaa ohjeita:

* Korttien arvoista keskustelu on vastoin tiettyjä ennakkokäsityksiä sallittu
* Ennen kuin kysyt sen T2 holokimallemystiikkisen lapun hintaa, käytä sitä MOTLia ja selaile myyntipalstaa. Jos edelleenkään ei vastausta löydy, tai kyseessä on tuleva lappu on ehkä paikka keskustelulle, mutta harkitse vielä kerran ennen postaamista
* Paljonko on tämän mun jätäkasan <insert 500 huonoa lappua> arvo? -kyselyitä ei edelleenkään kaivata
* Jos postaat tyhmyyksiä, varaudu maantiesuolaukseen  ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta