Muu MTG > Turnaukset, tapahtumat ja peliporukat

HUOMIO! Vintagea huomenna Oulussa Maraconissa

(1/4) > >>

ilpo:
Paikka: Maracon Oulussa, Puolivälinkankaan nuorisotalolla. Mielikintie 7
Aika: klo 1500 24.3.2007

10 Proksya.

Kysmät vaikka numeroon 040 8433852 tai privaan.

ilpo:
Päätettiin keskellä viikkoa, että pelataan vähän vintagea Maraconissa. Alunperin turnauspaikkana piti olla Kaijonharjun nuokkari, mutta jostain syystä Maracon olikin siirretty Puolivälinkankaalle. Turnausaamu alkoi irkkisessiolla ja sovittiin hieman matkajärjestelyjä ja tehtiinpä aftergame-plan: turnauksen jälkeen Juhan Kaloille ottamaan olutta. Mindtrikkasin jopa Teemun hakemaan mut Intiöstä autolla.

Seikkailu alkaa.

Teemu soittaa suunnilleen 14.20 mulle, että pitäs tulla autolle. Autolle siis. Auto on täynnä Oulun kovimpia vintagejätkiä: mukana menossa Teemun lisäksi on jo eläväksi legendaksi muuttunut Aggro-Antti (lyhennetty A-A tai Aggro-Ana) ja Parta-Kinnunen. Lähetään Juhalle päin, kun suunnitelmana oli jättää pirssi Juhalle ja pistää Juha kuskiksi (Teemu ei halunnu jättää Nissaniaan pahamaineiselle puokkarille). Ajettiin kuitenkin yks risteys suoraksi ja mentiin Juhan ohi. No pikamuutos suunnitelmaan ja kaljaostoksille. Teemu kävi tankilla. Kinnunen ja A-A jäi puokkarilla pois ja lähti tiedustelemaan kohdetta. Mä opastin Teemua Juhalle, mutta tuloksena oli, että ajettiin varttitunti siellä täällä Juhan kämpän ympärillä, kun ei tiedetty, miten autolla pääsee Juhalle (pyörätiellä ei saa ajaa autoa). No lopulta osuttiin ja käytiin heittään kaljat kylmään. Juha lähtee mukaan, mutta pihalla huomaa jättäneensä auton avaimet sisälle ja suoritettiin moottorimarssi Teemun autolla kohteelle.

Päästiin puokkarin nuokkarille, jossa Parta ja A-A jo odottelivat tiedustelutietoineen: pelitilaa ei ole, eikä ketään muita oo tulossa. Käytiin kattoon porukalla paikkaa, mutta tilat oli oikeasti ihan hirvittävät ja lisäksi joka paikka tulvi nörttejä. Apua. Tarvittiin pikainen muutos toimintasuunnitelmaan. Joku keksi, että lähtään äkkiä pois. Sitten lähdettiin ja uusi suunnitelma sisälsi nestetankkausta ja kortinpeluuta Kalojen kämpillä. Ukot autoon ja auto Juhalle. Päätettiin pelata pieni vintageturnaus ja sitten minimasteria sormet verillä. Tilanne oli jo niin loistava, että päätettiin yksimielisesti pistää turnauksesta vähän koverakea partikselle. Mulla on A4 täynnä epäselvää kännisten ihmisten tuherrusta ja sotkua. [...] = kommenttia lapussa (tekijä yleensä joku jolla on ollut aikaa seurata tilannetta).   Varoitus: tekstissä on voimasanoja, eli ei alle 18 vuotialle ja heikkohermoisille.

Turnaus

Pelataan jokainen jokaista vastaan, eli neljä matsia per mies.

Mieskohtaista matsikoverakea (based on lappukommentit):

Juhan Kalat (Grim Long):
- Voitti Aggro-Anan ekalla vuorolla, hävis kaks seuraavaa. Jonkun tuntemattoman känniääliön lappukommentti: [LOL @ Juha]  [TÖÖT]
- voitti Teemun. [NICE KÄSI KOLMOSPELISSÄ. Duressi ei paljon tee kun on sata manaa ja ponmit]

Aggro-ana (Intuition.läjä):
- [Hävis telkkarikompoon]  [kinnunen telkkarikompotti yhessä lifessä => A-A hajos]
- [teki vitusti goblineita + tendr.]
- voitti juhan [viimeisessä pelissä juha pelas eka vuoron kallon force-backupilla ja keräili kortit kun mäkinen tursutti omalla vuorolla

random-lappukommentti: [juha on sekaisin klo 17:40 ja klo 21:15]

Teemu (Ritual Gifts):

- [Kinnusta vastaan eka pelissä miljoona lukkoa ja fold. toka pelissä will sun. Viimeisessä pelissä viim. 2 vuoroa kesti tunnin kun aimo tuli kylään. Desire 23:lla riitti tällä kertaa. TÄLLÄ KERTAA NYT KÄVI NÄIN.]

Joonas (Gifts mallia viime kerta):

- alotan mulliganien jälkeen ilman landia: [eka no-land, toka gifts GG, kolmas ekavuoron gobot 6 => necro => duress GG]  eli suomennettuna pelasin viimesessä ekalla vuorolla goblineita 6, Teemu Necron ja duressoin käden paskaksi force-backupilla ja Teemu foldaa.
- kinnusta vastaan alotan 4x Goblinit ekavuorolla, kinnunen pelaa Valopallon ja en nosta kolmatta landia Rebuildia varten. [2.peli: huono twister gg]


Lisäksi A-A:ta vastaan tein hyvät muistiinpanot:

[voitan^10 => misplay VT häviän]
[total control => 10x Goblin]
[control (2x FOW => AR, FOF) => antti skuuppaa väli-williin]   lisäksi joku kirjotti: [MITÄ TAPAHTUU?]


Lopputulos:

Kinnunen 3-1  (red stax)
Antti Mäkinen 1-3 (intuition)
Teemu Hyvönen 2-2 (ritual gifts)
Juhan Kalat 2-2  (grim long)
Joonas Rautiola 2-2 (gifts)


Turnauksen aikana Kinnunen kävi kaupassa oluita hakemassa. Katosi kaverilla tunniksi. Juha oli jo kakkoskiekalla niin sekaisin. Saatiin porukalla todistaa Juhan viihdyttäviä kännipuheluita, joissa joka toinen lause oli hooveeta. Pelattiin Teemun kanssa minimasteri. En muista kumpi voitti. Paskat oli palkinnot, se on varmaa. Turnauksen aikana lähettiin hakemaan kiekot paikallisesta känkkylästä, mutta paikka oli kiinni 19:46. Sitten tilattiin kotiinkuljetuspitsat. Oli hyvää. Juhakin selveni vähän, kun sai mahan täyteen.

Päätettiin pelata 2HG minimasteria tosimiessäännöillä (loisto Formaatti). Mä ja Teemu hakattiin Aggro ja Kalat ihan satanolla. Sitten arvottiin puolet ja taas päästiin Teemun kanssa pariksi. Tällä kertaa piti tuuttailla Kinnusta ja Juhaa vastaan. Kinnunen tais nostaa ekassa pelissä noin melkein kaikki ländit. Katottiin samalla vähän James Bondin seikkailuja. Ratkaisevalla vuorolla mun piti uhrautua ja tempoa olutta, että saan ekan Mountainin tiskiin Fury Charmia varten. No obv olut toimii aina. Visakin soitteli pitkin iltaa meille, sekaisin kun oli. Sen piti jossain vaiheessa tulla käväseen, mutta eipä näkyny. Aggro-Ana ja Visa on konpo, jolla on ennenkin saatu talonmies vihaiseksi. Katottiin myös kooykköstä joltain eurosport-kanavalta ja naurettiin, kun jantteri tippu 20 sekunnissa. Telkkarista tuli myös PMMP:n joku keikkabiisi. [A-A: Ritual, PMMP, sun]

Kun kassit tyhjenivät, piti saada muuta tekemistä. No eipä aikaakaan, kun pöydällä oli läjäpäin roskacommoneita ja päätettiin draftata ne ja pelata 5 ukon free-for-all hyökäten vasemmalle. Hakkasin Juhan pois, Kinnusella oli isoa persettä mun äijien eteen ja A-A poisti Teemun ja pelas Pestilencen. Hauska kortti. Aggro-ana poisti sitten mut ja Kinnunen heti perään suolas Antin. Oli hyvä formaatti.

Sitten pelattiin runsaasti mental-mäsikkiä ja sekin oli Tosi-Reilu-Formaatti. Sain siitä tarpeekseni, kun kaksi kertaa peräkkäin vastustaja pelaa land, Fastbond, Twister, Black Vise sun.

Lapulla riittää vielä joku Juhan sepostus, josta noin joka kolmas sana on luettavissa. Koitan suomentaa:

paskacommondrafti
aggro-antti kahden manan 1/1 (drudge skeletons), seuraavaksi kolmen manan 1/1 (dwarven nomad). repesin aggro-a:n pöytätilanteeseen. Aggro-a täppäsi pestilenseen ??? päin vittua. antilla pelkkiä x/1 äijiä pahasia ja pestilence. norritti 4 manan 1/1

Ei se ollutkaan niin vaikeata, kun yritti tosissaan. Ainostaan yksi sana oli jotain kiinaa.

Näin kokoontui pääkaupunnin vintage-eliitti taas. Aggro-Antilla on kamera täynnä kännikuvia. Katotaan jos nekin ois nähtävillä.

 

instiqma:
Ihan näin pikkuvinkki: jatkossa voisit yrittää kirjottaa suomeksi. Veikkaan, että joku saattaisi jopa jaksaa lukea koko jutun!

ilpo:
Mä kun kuvittelin kohderyhmän olevan oululaisia ja lukutaitoisia. Taisinpa olla väärässä. Nyt kävi näin.

Polari:
Mikä tuossa nyt muka oli epäselvää?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta