Kauppapaikka > Vaihto- ja kauppaongelmat

Jello-

(1/3) > >>

xapanthe:
#finnish-mtg kanavalla liikkuu herra nimeltä Jello-. En tiedä onko MTF forumilla, mutta ainakin irkissä on. Teimme kaupat 22-23 päivää sitten (Nyt on 11.12.2004). Ja Jello- sanoi laittavansa rahat tilille samana päivänä.

Kysäsin sitten 2-3 päivää myöhemmin, että laittoko jo rahat, ei ole nimittäin tilillä näkynyt, vastasi, että laittoi. Pari päivää myöhemmin kyselin taas, ja ei tullut vastaukseksi mitään uutta. Siitä taas 2-3 päivää myöhemmin, kysäisin taas, sanoi, että sen faija ei suostu laittamaan rahoja tilille. (Hmm.. ja miksi Jello- sitten väitti aiemmin, että rahat tilillä).

Nyt olen miltein joka toinen päivä tökkinyt Jelloa ja sanonut, että rahat tilille, sovittiin jopa, että kun ei pysty tilille laittamaan mukamas, niin lähettää kirjeenä himaan. Jello- lupasi välittömästi lähettää rahat.

Viikko kuluu, ei yhtään mitään, kysäsen aina, että mitä tapahtuu, vastaus "En oo viel lähettänyt".

Tässä nyt vähän se ketuttaa, että olen ollut yhteydessä koko ajan ja on herra luvannut aina lähettää rahat. Mutta mitään ei ole tapahtunut. Slow Trader mikä Slow Trader.

Onko muilla ollut samankaltaisia kokemuksia kyseisestä äijästä?

EDIT: Niin, eipä tässä mitään muuta, mutta kun on kerran sopinut kaupat, niin se tarkoittaa kyllä yleensä, että äijällä on rahat ja pystyy laittamaan ne ensi tilassa tilille, ellei toisin sovittu. Näyttää siis siltä, että Jello on mennyt tekemään kauppoja siinä toivossa, että iskä vippaisi kympin. Ja kun ei ole, niin keksii tyhmiä selityksiä ja muuta.

EDIT2: Jello suuttui tästä slow trader ilmotuksesta niin paljon, että oikein tarkoituksella sanoi, että ei aio maksaa rahoja vaikka hän saa ihan juuri rahaa siihen. Eli kiitoksia Jellolle kun hoittaa kaupat/tradet kunnialla loppuun asti!

monkoosi:
No en tiedä tekeekä mies tota kuinka tarkoituksella,mutta Jello- ny sattuu olemaan pahimman lajin vänkylä eli jankkaa ja jankkaa kauppojansa iäisyyteen asti toivoen ,että saisi haluamansa sillä välin jostain ilmaiseksi.

maybach:
Oikeinhan se ei tietty ole, mutta jotkut ihmiset kuvittelevat tehneensä kaupat vasta sitten kun ovat maksaneet, ja että sitä ennen voi muutella miten haluaa tai jättää ostamatta/maksamatta. Kyse ei kuitenkaan mielestäni ole varsinaisesta rippaamisesta, ja luulisimpa jos olisit laput lähettänyt olisi jello ne pakottautunut maksamaan.

 Mielestäni ostolupaus on yhtä sitova kuin mikätahansa muukin vaihto.

xapanthe:
hommahan oli sovittu, Jello- sanoi, että laittaa heti rahat tilille, koitti vielä saada minut lähettämään kortit heti sille, ettei sen tarvitsisi odottaa. Onneksi en lähettänyt. Kun kaupat on lyöty lukkoon, niitä ei voi tosiaankaan perua, ellei molemmat osapuolet suostu peruamiseen. Eikä kauppoja tosiaankaan voi perua kertomatta toiselle, suututtaa se äijä.

Fhyton:
siis toi lesta on jello- jos ette sattuneet tietämään.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta