Muu MTG > Turnaukset, tapahtumat ja peliporukat

Inkoossa pelailua (45km Helsingistä länteen)

(1/1)

Kongy:
Elikkä tarkoitus olis muuttaa meillä yksi ulkorakennus peliluolaks. Paikka olis Inkoossa. Inkoosen menee hyvä linjautoyhteys Helsingistä. Matkaa on 50km Helsingistä Inkoosen. Paikka olisi 9km ennen inkoon keskustaa (Helsingistäpäin katsottuna). Osoite olis Grännäsbackantie 6 (nykyinen tien nimi)/Ålkilantie 101 (vanha tien nimi) 10120 Tähtelä.
Tilaa on tuplasti sen verran kuin safe havenilla. Pelejä tulee olemaan ainoastaan iltaisin, kesällä vaihtuu taas aamusta iltapäivään.

Ilmoitan tarkemmin kuin olen saanut muutettua ulkorakennuksen pelattavaksi. Tällä hetkellä se toimii vielä varastona, mutta tarkoitus olis myydä kaikki roina pois ja viedä säilytettävät vintille. Ulkorakennuksessa saisi juoda ja syödä, mutta polttaminen kielletty (ainoastaan ulkona sallittu). Ulkorakennuksessa tulee olemaan viitisen pöytää ja kuusi tuolia pöytää kohden.

Vastailkaapas jos olisitte kiinnostuneita pelailemaan täällä. Ihan vaan sen takia että tiedän onko siinä mitään järkeä tehdä paikasta peliluolaa.
Sisällä on lämmitys, joten talvella pakkasillakin pystyy pelailemaan. Paikka sijaitsee metsän keskellä voisi sanoa. Lähin kauppa on Inkoon keskustassa 9km päässä.

Ajattelin että joskus voisin järjestä täällä sillein että on yöpymis mahdollisuus, jotta voitaisiin pelata vaikka pari tai muutama päivä putkeen.

Aloitan ulkorakennuksen siivoamisen 8.4, valmis olen todennäköisesti viikossa. Sen jälkeen voi pelit alkaa.

shazzle:
kuulostaa aika hienolta paikalta ja kyllä tänne vois varmasti kerran eksyäkin, autokyydeillä ehkä useamminkin! :]

Thaurwylth:
Lisätietona, että Helsingistä pääsee näemmä Inkooseen helposti junalla, sekä Turkuun menevillä junilla että Karjaalle menevillä lähijunilla. Tuo viimeinen 9 km kyytiosuus Inkoosta Tähtelään pitäisi vain jotenkin järjestää. (En asu Etelä-Suomessa enkä ole tulossa pelaamaan, mutta tarjoanpa lisätiedon ihan akateemisesta kiinnostuksesta.)

kolatatti:
Kyllä mua ainakin kiinnostais pelailla toisinaan. Ja autokin on käytettävissä joten matkat ei ole ongelma.

Nastaboi:
Sinun pitäisi järjestää sinne viikonlopun mittainen coni, jossa olisi ihan turnauksia ja palkintoja. Ei tarvitse mitään PTQ:a hommata, mutta joku 10 proxyn Vintage ja drafteja, joissa top 2 jakaa kaikki kortit. Näitä turnauksia ei voi sanktioida, joten erillistä tuomariakaan ei tarvittaisi. Tai sitten pienoinen turnaus jotain hupiformaattia, kuten higlanderia tai team sealedia.

Itse en ihan jaksaisi Inkooseen asti lähteä "vain pelailemaan", mutta kiintoisa turnaus voisi olla riittävä porkkana.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta