Muuta > Säännöt, palaute ja tiedotteet

Paikkakunta-tagit

<< < (2/42) > >>

ilpo:
Ja on muuten pirun hyvä idea. Kerkesin jo suolauksesta scorata, joten nyt ei karma Plussaa heru. Hyvä idea. Ouluhan kuitenkin tunnetaan Pääkaupunnina jo vuodesta 1964, joka on sitä samaa luokkaa kun spray-maalit keksittiin. Helsinki yrittää, ei vaan jaksa. Pääkaupunki se on, mutta todellisuudessa tyhjää tilaa rannikolla. Pääkaupunni on toista maata: täällä köyhien turmojen mtg-kukoistaa - proksyt riittää t2-pelaajillekin, viikottain draftataan porofarmateitten kanssa, Juhan Kalat räpiköi, Kärpät rokkaa jokerit järveen jne. Vintagehan ei oikeasti ole rahaformaatti. Tai unimaailmassa ei ole, sillä proksyilla pystyy tasaamaan peluukynnystä sille tasolle, että Partakin harjaa turnauksia, vaikka ei tiedä formaatista paljon mitään (näkyy väärinä sidetyksinä ja huonoina korttianalyyseinä: omg gravestorm-extract borken=!). Pääkaupungissa kuitenkin pelkällä värittömällä stäksillä vetää mehuratingit kotiin että no-probleem. Pääkaupunnissa tulisi vain tyyni hymähdys ennen Rebuild, will sun -feissiä. Samaa sanotaan myös you win teh game -moveksi, sillä voittaa pelin. Toivottavasti myös Vodel osaa lukea näin monimutkaista suomen Kieltä. Tässähän on kuitenkin englantia, pilkkuja ja Oulu-vitsejä seassa. Ratkaisuna tyhjään, minun mielestä tää paikkakuntatagi on jees sillä ehdolla, että Oulu mainitaan koodinimellä pääkaupunni, sillä sitä se on. Jos random-tuuttarit ei pääse tähän kärryille, ette oo tutustunu Ouluun tarpeeksi tarkasti. Oon tylsä ja spoilaan: Oulussa on semmonen perinnegrafiitti, jossa alunperin luki "Oulu on paska kaupunni", tästä siis sana kaupunni. Tästä siis sana pääkaupunni. Tästä siis fakta Oulu > Suomi. Karmamiinusta kiitos.


Jotta ei jätettäisi itse Sheriffille vetovaraa, sanottakoon, että ja-sanalla ei saisi lausetta aloittaa. Sehän on kuitenkin rinnastuskonjuktio (vai -konjunktio? apua!). Mmmmm Sheriffi, kuka lienetkään? Mystistä. Myöskään tai-sanalla ei kannata aloittaa lausetta. Joku voi luulla noin tyhmää kirjoittajaa alkoholin vaikutuksen alaiseksi! Hyi!


Ps. Väritön jarruläjä on sontaa. Sitä on vain helppo pelata ja "when in doubt, pick jarruläjä". Eli kilahduksen helppous voi voi.

Nastaboi:
Vastakkainasettelun aika ei ole ohi.

 ;D

papana:
Jäke tahtoo oman tagin! Järvenpäällä on tällähetkellä yksi parhaimmista junnu metoista. Kaikissa tämän vuoden hesan junnuissa kaikki on voittanut jäkeläinen. Ja aina on ollu jäkeläinen top neljässä. Tahtoo oman tagin!

kivi:

--- Lainaus käyttäjältä: ilpo - 13.04.07 - klo 01:41 ---Tästä siis fakta Oulu > Suomi. Karmamiinusta kiitos.

--- Lainaus päättyy ---

Et saa karmamiinusta vaikka itksit ja pierisit pieniä herneitä. Mutta Oulu on todellakin paska paikka, henkilökohtaisesti se tuli todettua. Viihdyin siellä kokonaiset yksitoista kuukautta elämästäni ja koen että sitä traumaa ei mikään voi viedä pois.

Oulun kapakat olivat ainakin tuohon aikaan perseestä. Kaupunni on kylmä kuin ryssän helvetti ja siellä tuulee lähes aina. Välimatkat ovat yllättävän pitkiä joka paikkaan. Liikennekulttuuri loisti poissaolollaan, jalankulkijat olivat vapaata riistaa. Roskaruoka oli halpaa, mutta siitä sai usein ruokamyrkytyksen. Kaiken kruunasi paikallinen väestö jota oli lähes mahdoton opettaa puhumaan kuin ihmiset. Erityinen kykenemättömyys lausua kaksoiskonsonantteja lisäsi angstia. Jos Turkua ei olisi, Oulu olisi Suomen Persreikä. Nyt sen täytyy tyytyä kakkossijaan.

<edit>: Ja minähän en tätä ketjua nekronnut, prkl.

Thaurwylth:
Ainakin täällä Oulussa on yleensä vastattu viesteihin heti eikä 2 kk viiveellä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta