Muuta > Säännöt, palaute ja tiedotteet

Foorumin Ulkoasu

(1/7) > >>

PuuroGolem:
Elikkä enemmän pitäisi olla futuristinen/fantasia? Vai onko näin hyvä? Mitä pitäisi lisätä? Mitä poistaa?

janne:
ehkäpä joku hieno taustakuva vois tehdä terää. tällainen musta-keltainen on aika perus väri joten taustalle joku fantasia aiheinen kuva. ehkei kuitenkaan magic-kortti vaan joku mahtava kuva. onhan se tällainenkin kyllä ihan hyvä, koska tärkeintä on sivuston sisältö.

PuuroGolem:
Iso fantasiapainoitteinen kuva kuten ehkä olet Magic-castlessa (vissiin?)  tottunut näkemään voisi olla näyttävä. Toisaalta itse olen kunnianhimoinen grafiikan suhteen ja jos sellainen kuva tulisi, olisi se luultavimmin foorumeiden latauksen kannalta liian iso. Toinen syy on että taustakuvaksi voisi laittaa grafiikkaa fantasia painoitteisesta ympäristöstä/henkilöstä, mutta silloin taustan tulisi olla joko todella tumma tai vaalea johtuen muusta grafiikasta (Koska tausta on musta, tällähetkellä kaikki muu on aika vaalean sävyistä).

Monimutkainen fantasiakuva ei pääse täysiin oikeuksiinsa "yli valoittuneena" eikä mielestäni todella tummanakaan. Fantasia aiheinen "tekstuuri" kuten metalli tai puu saattaisi olla mahdollinen sillä niiden ollessa yksinkertaisia ja yleensä yhden värin sävyt omaava sen tummentaminen ei haittaisi.

Pistetään ehdotus harkintaan :) (ehkä myöhemmin muutan koko foorumin ulkoasun www.mtfinland.com näköiseksi, samankaltaisuuden takaamiseksi)

janne:
castlessa on ihan kiva kuva.

voisihan sitä vaihdella viikottain sitä kuvaa ja kysellä mitä porukka on mieltä. ehkäpä tosiaan joku puu tai sellainen olisi hiano.

Phyrexian:
Magic on iloinen asia...  Eli vaaleampia värejä. Tätä tummaa on jo liikaa ja se ärsyttää ainaki mun silmää. Ja jos meinaatte jotain kuvia tänne niin ei  taustaksi. Tekstin luku vaikeutuu...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta