Muuta > Säännöt, palaute ja tiedotteet

Ripperit/slow-traderit

(1/2) > >>

xapanthe:
En nänyt tällä foorumilla ripperi / slow-trader osiota? mielestäni sellainen pitäisi tehdä ja tunnistetut ripperit pitäisi bannata tältä foorumilta ja slow-traderit pitäisi merkata näkyvästi.

Mitä mieltä itse olette?

PuuroGolem:
Itse en hirveän mielelläni puutu yksittäisiin rippaus tapahtumiin (totuushan voi olla ihan mitä vain ja oikeuden mukaista "päätöstä" on joskus vaikeaa vetää).

Ripperi osion voisi laittaa pystyyn toiminta periaatteena se että sinne saa valittaa rippauksesta antaen nimimerkin/osoitteen jos jollakulla on samanlaisia kokemuksia samalta tyypiltä niin sinne sitten samaan postiin vaan valitusta.

"Tuomituille" sitten voisi tulla nimen alle "HUIJARI!" teksti. Uudella nimimerkillä kirjautuminen tai enemmän valituksia saavat voisivat saada IP-bannin foorumeille.

xapanthe:
Mielestäni tunnistetut ripparit pitäisi bannia tai merkitä näkyvästä ja sitten Slow-traderit pitäisi merkitä myös näkyvästi isolla punaisella Slow-Trader merkillä, eli siihen avatarin viereen jossa näkyy esim: Adminit/moderaattori tms.

Mitä mieltä?

DogMeat:
Mjoo, minä laittaisin bännit sekä irc kanavalle että boardille heti jos korttien toimitus on kestänyt yli 2 viikkoa joltakin jepeltä ilman järkevää syytä. Syyksi ei siis kelpaa että persus on liimautunu penkkiin kiini tai postilaatikko on liian kaukana. Jos noista on jälkimmäinen, niin sitten ei vaihdella/ostella/myydä lappuja, jos kerta ei saa toimitettavaa tavaraansa postiin. Ja öö... Noh, kait se siinä oli.  o_O

Fieldy:
Se olisi todella tarpeellinen!!!Olisin kiitollinen tästä uudistuksesta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta